reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas część podwórka zamiast trawy posiada ziemie,pył nie widomo co.Gąbka potem poszła w ruch.Ale jakbyscie widziały jaki on był szczęśliwy,że mógł się tak wybrudzić:-D:-D:-D:-D
U nas tez paskudnie no ale wyjść trzeba:tak:

Praleczka chodzi,bo ciężkie dzisiaj piorę:tak:.Olek dorwał się do gry memo z Tubisiami i namiętnie wycina Lalę w różnych pozach;-):tak::-D:laugh2:.Jula coróż dokołysuję,bo w kołysce dłużej śpi niż w łóżeczku,wiem że trochę mu niewygodie może byc:dry: ale jak położę do wyrka to się przebudza:angry:

siemanko:tak::-):-)
Anaconda co za cudna córa Ci z podpisu wyziera:szok::-):-):-):-)
Bodzia wiem ze z gratkami ruszyłaś najpierwsza ale żadna z lachonujacych wczoraj mi chodziło:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:Lolo górnik to po płaczku moje ulubione wcielenie:-D:-D
Marteczka zdróffka na trzy;-):-):-):-)
Anula kuruj się słonko a starego olej bo już dzisiaj wtorek;-):dry:
Aluśka brawa dla Amandzi:tak::tak::happy:fajną pobudkę miałaś. ja tam lubię takie;-);-)
Aga z rana widzę klina zapodałaś:tak::-D:-D:-D

u nas dłuuuga noc bo dziecię bezspacerowe wczoraj zrobiło sobie występ od 2.00 do 4.00:baffled:i matka lulała przez dwie godziny i zastanawiała się nad rozerwaniem delikwenta:angry::angry:ale padł i dopiero się obudził:-)
Męż wrócił jak szpak:rofl2::rofl2:daaaaaaaaaaawano go takiego nie widziałam. powiedział, że zniszczył się doszczętnie i zaległ:-D:-D:-D
Słonko wylało to dzisiaj musowo spacer coby Szymcio nadrobił wczorajsze zaległości:rolleyes2:ale fajnie było wreszcie wieczorem poklepać:tak::tak::tak::tak::-D
WITAM WIDZE,ZE TY TEZ SPROBOWALAS NO OKAZJA JEST KU TEMU 100 POSTOW NAKLIKALAM NA BB

Dzien dobry Lachonieta, niniejszym oglaszam ze wstalam i co wiecej juz sie ubralam:tak:, naprawde jestem z siebie dumna. I nawet zdazylam poczytac zaleglosci od wczoraj z wieczora. Stach bardzo wrzaskliwy i nieznosny, chyba 5tki ida.:no:Ale wytrzymamy bo koniec zabkowania juz bliski.Teraz musze mu wlaczyc Garfielda to moze sie troche uspokoi, bo jest nie do zniesienia.
Obejrzawszy foteczki dzieciaczkow stwierdzam ze sa przesliczne, a Lolo gornik - the best.
Jakby ktora widziala moja siore to krzyczec, bo znow mi gdzies zginela.
Bede pozniej.

Dzien dobry Lachonieta, niniejszym oglaszam ze wstalam i co wiecej juz sie ubralam:tak:, naprawde jestem z siebie dumna. I nawet zdazylam poczytac zaleglosci od wczoraj z wieczora. Stach bardzo wrzaskliwy i nieznosny, chyba 5tki ida.:no:Ale wytrzymamy bo koniec zabkowania juz bliski.Teraz musze mu wlaczyc Garfielda to moze sie troche uspokoi, bo jest nie do zniesienia.
Obejrzawszy foteczki dzieciaczkow stwierdzam ze sa przesliczne, a Lolo gornik - the best.
Jakby ktora widziala moja siore to krzyczec, bo znow mi gdzies zginela.
Bede pozniej.

Moj tez glosny dzisiaj. D tegogo z zatwardzeniem :-/

U nas słonko ale ja nie mam siły nogą ruszyć nie wspominając o znoszeniu małego z trzeciego piętra nie dam rady Staś będzie miał dziś domowy dzień za to jutro już od rana zmyka więc nadrobi Maleństwo moje.Dziś musi mi wybaczyć:tak::tak::tak:
Madźka mały dobry jest po co spać w nocy skoro można Mamę do białej gorączki doprowadzić?:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DJa to miałam w sobotę o drugiej wróciłam z muzeó i z uśmiechem siedząc w łóżeczku powitał mnie Staś i wzrok miał taki ; "a o której to się do domu wraca?" no i za karę robił mi wykład do wpół szóstej rano.Postanowiłam nie wracać więcej tak późno;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Muszę tyłeczek z krzesełka zwlec i ciuffy szykowac. Chyba ciepło się trza dziś ubrac bo 10 st i wiatr:sorry2: Nie lubię takiej pogody:dry:Najchętniej to bym do łózia wróciła i pogniła dziś troszkę:laugh2::laugh2::laugh2: (tak, tak a potem się obudzisz).

reklama
Madźka mały dobry jest po co spać w nocy skoro można Mamę do białej gorączki doprowadzić?:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DJa to miałam w sobotę o drugiej wróciłam z muzeó i z uśmiechem siedząc w łóżeczku powitał mnie Staś i wzrok miał taki ; "a o której to się do domu wraca?" no i za karę robił mi wykład do wpół szóstej rano.Postanowiłam nie wracać więcej tak późno;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:rofl2::-D:-D:-D:-Dto już pod terroryzm zakrawa:-D:-D:laugh2:

Do góry