reklama
apacze na tvSzósty Zmysł zapodają
![]()

sikoreczka79
Fanka BB :)
dobrze koffanadobrej nocki sikoreczka. nie siedź za długo;-);-)
![]()

Spokojnej nocki życzę;-)
No nareszcie się ruch wieczorkiem zrobił.Nie podejrzewała nawet,że się tak uciesze na 12 stron do nadrobienia

-
-(

Całuski i witaj na domóweczkachpozdrowionka dla Bodzinki,jednak sie zdecydowalam tu pisac,dzieki za zachete

To teraz jeszcze pisz i będzie git, kobietko kochanawiwm ,wiem ze wieczorem imprezujecie ja was codiennie czytam ,od deski do deski,kochane jestescie kobitki

Wiesz co jak możesz, od razu gratki przeszłałam Szymkowi cudnemu.powodzeniamy też się przymierzamy
a teraz wyrażę swoje głębokie rozczarowanie bo żadna lachona zdjęć mojego Szymka nie skomentowała co je rano wstawiłami smutno mi teraz:-(;-);-)

FACECI.....ale się teraz wkurzyłam, kupiłam orzeszki solone i już mam jęzor do samej ziemi, czekam aż dzieci posną coby se wszamac, a mój m zjadł wszystkie i nawet nie spytał czy mi zostawic
![]()
Ja do dolnych partii lodówki;-);-);-)sikoreczka to nie wiesz że z chłopami to kto pierwszy ten lepszy??
ja czekolade za książkami chowam bo mi wyżera męż
i udaje ze to nie on
for u![]()
Za kg?????Bo u nas poniżej 17 zeta nie schodzi i to ten tańszy.....8 zeta to ja za paczke 400g płace goudy bo inne się do jedzenia nie nadają....kakałko na sniadanko piłam a co ten ser taki drogi w promocji???u nas edamski bez promocji 7 zyla kosztuje
![]()
TO WSPANIAŁA KOCHANA KOBIETA JESTwitam ja jestem co za interesa masz,moze bede mogla Ci pomoc z mila checia![]()

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-Może tatu pożyczy mi laptopika:-):-):-):-)a jak nie....ODWYK
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana
Pogoda byle jaka, znowu będziemy gnić w domu. Jaki macie pomysł na obiad bo ja nie mam żadnego:-
-(
Pogoda byle jaka, znowu będziemy gnić w domu. Jaki macie pomysł na obiad bo ja nie mam żadnego:-
Podziel się: