reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No widzisz to skoro już nie karmisz to dalej, tylko na kacorka uważaj bo jak ja pierwszy raz po karmieniu sie napiłam to umierałam oj bardzo:dry:
:-D:-D:-Dnom nie chciałabym skończyć jak nasz znajomy misio
kac.jpg
nawet pół kieliszka wina w domu nie ma bo męż wczoraj wyżłopał wszystko:angry: mineralna albo zielona herba:dry:

reklama
To mozem ja siem tez czegos napijem jak juz zajrzalam.:-p:-):-D
A i Dla Martusi najlepszego z okazji rocznicy. A ktora to?? Suwaczek mowi ze 1sza, ale ja cos tak kojarze ze Wy juz wiecej po slubie sa.
A i Madzka- foty widzialam, ale nie przyszlo mi w tym kurzym mozdzku na mysl zeby skomentowac - moja pierwsza mysl jak zobaczylam foty - ale duzy juz Szym jest i ma rowerek podobny do Stasiowego :-)
I witam nowa kolezanke.:-):-):-)tu domowki z zagranicy tez sa mile widziane:-). No, a teraz juz ide spac
Cofnij parę stronek,pisałam:tak:.
Madźka,podac adres,bo u nas nawet paczek z opieki nie będzie w tym roku a jak sie trafiło to i żółty i topiony był:tak:.
Wskoczyłam na Majóweczki,co z naszą Iwonką 2006,jutro ma 3 ktg i w czwarte lub piątek na wywołanie idzie.

To dawac do mnie:tak:,bo 3 litra swojskiego winka w szafce mocy nabiera;-).A 29-go mam terenówkę na studiach i to ostatni zjazd,więc co nieco uszczknę z szafki,ale cicho-Mirkowi nic nie mówic:no:.I u znajomych nocowac będę,więc luzik;-):tak::laugh2:.

Oj biedna Iwonka. Miejmy nadzieję że malutka wyjdzie wcześniej, bo ona strasznie nie chce tego wywoływania:-(
Martusia dawaj to wineczko:tak::-p

29 koffana to my tu pijaństwo trzeciego stopnia będziemy uprawiać bo Magdaleny będziemy opijać:rofl2::-D:-D no to pracowity łikend siem zapowiada:-D:-D

reklama
No to bydzie bal:tak: My generalnie imienin nie obchodzimy ale pewno mi się familia stawi w piątek:sorry2: Chyba mus ciacho upiec i porządek zrobic:-p

Do góry