reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja porobiłam zakupy, Oliwka z siorką swoją szaleją jakby ktoś je przed chwilą z buszu wypuścił :sorry2:. Zaraz jeszcze tylko jadę z polecenia małża :-D zapłacić za Cyfrę +, bo łosiek zapomniał zapłacić i nam odłączyli, a na Polsacie możemy tylko oglądać bajki (bo Oliwka nic innego nie pozwala;-)).
No to jadę...
Widzę, że tu już o planach wakacyjnych. My do Chorwacji mamy jechać. W czwórkę, co niekoniecznie mi się podoba, ale cóż...Lajf is brutal :sorry2:. No i znając nas wszystko będzie załatwiane na ostatnią chwilę :dry:

reklama
Agatka ależ proszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
191155.1.jpg

gracjas kofana

Źle ustawiłaś kursor,koffana:tak:.

acha dzieki

u nas się wypogodziło :-) Nareszcie!!!

Madzka a co Ty tak to powietrze rozdajesz? (nam tez daj bo Krak i Zakopiec mają najgorsze w PL :tak::tak::baffled:

Madzka a co Ty tak to powietrze rozdajesz? (nam tez daj bo Krak i Zakopiec mają najgorsze w PL :tak::tak::baffled:
a rozdaję bo wiejskawe:-D:-Dw Łodzi też spaliny na spalinach to w słoikach przywozimy od rodziców:tak:;-):-D

Szymonek zasnął bez słowa:szok::szok:dziecko mi chyba podmienili:confused:muszę się pochwalić, że już 4 dzień jesteśmy bezcycowi za dnia:tak::tak:i nie jest źle:happy:

Nam się udało fantastyczne sandłki kupić w drodze na poczte z wyprzedaży:-D:-DŚliczne, potem pokaze bo teraz M z pretensjami,że buraczki niedobre..No zaraz, przeciez ja ich w słoik nie pakowałam:baffled::baffled:

U nas pogoda się śliczna zrobiła, choć rano nic na to nie wskazywało :sorry2:. A teraz słoneczko świeci i cieplutko jest :tak:
Obiadek się robi, nie miałam pomysłu to go kupiłam :-D - roladki schabowe w sosie pomidorowym. A do tego młode ziemniaczki i mizeria :tak:. Mniam mniam. Ale żebyście nie myślały, że coś mi się przestawiło - kapusta i mielone już zakupiłam i jutro będą gołąbki :laugh2:. I jak się uda to krupnik.
Bodzia, Oliwka wygląda jak wojownik z tą sznitą na policzku :dry:, wieczorem podeszło krwią, dzisiaj już lekko zaschnięte, ale widać, że nieźle musiała o coś zahaczyć :sorry2:
Nasze mieszkanko wygląda jak pobojowisko, ale dzisiaj nie mam ochoty na PPD :no:. Po podłodze wala się dosłownie wszystko - okruchy chleba, okruchy sera żółtego, wszystkie buty jakie Oliwka dorwała, ciuchy które Oliwka pościągała z suszarki, pełno zabawek... No aż wstyd, jakby ktoś to zobaczył. A żeby nie było za mało, to jeszcze Oliwka rozlała picie i podłoga się lepi :sorry2:. Brud, syf, kiła i malaria :dry:. Bleeeeee...

Ale żebyście nie myślały, że coś mi się przestawiło - kapusta i mielone już zakupiłam i jutro będą gołąbki :laugh2:. I jak się uda to krupnik.
Ty no laska powiesz mi wreszcie co Ty cudujesz z tym krupnikiem czy nieee?:-D
Nasze mieszkanko wygląda jak pobojowisko, ale dzisiaj nie mam ochoty na PPD :no:. No aż wstyd, jakby ktoś to zobaczył.
nikt nie widzi przecież;-);-)bałagan nie zając:-D

Jesteśmy sami Staś i ja brachol po przespaniu jednej nocy w pokoju ze Stasiem i wysłuchaniu tego co mu miałam do powiedznia postanowił wrócić jednak do domu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Staś tylko co chwila włącza alarm więc chyba zaraz się uśpimy bo jakiś taki smutny dzisiaj jest

reklama
Do góry