reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Małagosiunia patrze na Twój ostatni suwaczek i tak myśle,że jeszcze niedawno 30 pare na nim było a teraz już 7:-D:-D:-D
Za to Iiwki mąż niedługo do wojska.biedna:-(

reklama
No i ja zaglądam:-D
Inna a co Ty sie kobieta tak na tego 4 maja cieszysz hmmmm????;-);-);-);-)
Ja to zrozumiałe, Karollo 1,5 roczku kończy...Aż mi się wierzyć nie chce....
No jak to dlaczego się cieszę?? Nie wiesz dlaczego ?? Dlatego że... Lolek kończy 1,5 roku :-D

Ja tylko na sekundkę. Bodzia i Sikoreczka - do jutra do 12 przed zoo :tak:. Jakby co to się zdzwaniamy :-). Oj, nie mogę się doczekać :tak:

Dobrej nocki wszystkim

Cara, a coś Ty zrobiła, że masz moralniaka??
a tak wogóle to dzień dobry paniom. Chybam miłe majufffki w Polsce, bo pustki tu jakieś...
No pisałam,że się Komuniuję;-):tak:.
Lachony!!!!!!!!!!!!
Lize,lize z foteczkami Zobacz załącznik 76636 -Eryk z rodzicami pod KościołemZobacz załącznik 76637 - tort Zobacz załącznik 76638 - w domu weselnym Zobacz załącznik 76639 - moi teście,od lewej wnuczka,wnuczek i synowa od syna z 1 małżeństwa teścia Zobacz załącznik 76640 - mój z Olem

Ciąg dalszy : Zobacz załącznik 76641 - Julek z Agatką,córką siostry matki Eryka Zobacz załącznik 76642 - wiadomo kto;-):-D:-D Zobacz załącznik 76643 - Syn z 1-go małż. teścia karmi Julka szaszłyczkiem Zobacz załącznik 76644 - z babcią w mojej bluzce:tak::tak:.
Na obiad był rosołek,devolaj później bigos i szaszłyczek,przystawek multum,sałatek tak samo,o ciastach i owocach nie wspomnę;-):tak:.Ale się nawpie...lałam:laugh2::laugh2::laugh2::-D.Z racji,że robiłam za szofera,to odwiozłąm dziadków i Olka zostawiłam u nich i sama z Julkiem do dom wróciła.Stare niedopite baluje u braciszka(chyba:dry:).

A ja tylko zaglądnęłam, bo Marta mnie wołała.;-)
Melduję, że wrociliśmy z grilla. Fajnie było choć mogłoby być cieplej, ale ogólnie nie najgorzej.:tak: Moi chłopcy śpią a ja padam, więc zmykam.
Dobranoc kobietki. Śpijta dobrze.:-)

Oj Marta Młode mi histerie urządziło:-:)-(Przez cały czas do teraz wyrwać się nie umiałam ale jestem
Fajne foteczki, zabawa na pewno była bardzo udana, super:tak::tak:

reklama
Żebyś wiedział i widziała minę szwagierki,jak powiedziałam,że ubranko jeśli mocno za duże(kupiliśmy na 152) a Eryk nosi 134:sorry2:,to może w CHROBRYM(kiedyś minicentrum zakupowe) wymienic,spytala sie czy na dole czy na górze a ja że w ADIDASIE:szok:.

Do góry