reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie wieczorkiem.:-)
Myślałam, że dziś w domku będziemy siedzieć, ale jak pojechaliśmy na zakupki (a ludzi pełno, jakby co najmniej jakaś wojna miała być, a tu jedynie jeden dzień sklepy pozamykane:baffled:) to potem wprosiliśmy się do mojej mamy na obiad.:sorry2::-p

Cześć! Pamiętacie mnie jeszcze??????
Sewcia jak miło Cię czytać.:-) Zastanawiałam się ostatnio jak Ci idą przygotowania.:-) Mam nadzieję, że teraz wszystko szybciutko i bez problemów załatwisz, żeby ze spokojem wyjechać.:tak:

no i kto mi uwierzy,że on bywa nieznośny??????? Debiut Stasia na huśtawce i z Tatusiem
Śliczny Stasiuniek. A jak się widzi takich przystojniaków, to aż komentarz sam się pisze.;-):-D

Bodzia, dlatego ja w razie czego wezmę ze sobą smycz dla Inna Oliwka cudna jak zwykle.:-) No i jakie wyczucie stylu.;-)

Moje dzicko powoli wychodzi na ludzi a to jego pierwszy raz pierwszy samodzielny sam się podniósł i sam stał i wołał oczywiście tate:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Super! Gratulujemy.:-)

A teraz zmykam trochę PPP, bo żelazko stoi włączone już chyba od godziny, ale ja musiałam tu zajrzeć i troszkę Was poczytać.:zawstydzona/y::sorry2:

A jutro chyba nie zajrzę.:no: Jedziemy do lasu do znajomego na cały dzień.:-) A w niedzielę jak zwykle jedziemy na obiad do mojej mamy, więc zajrzę dopiero w niedzielny wieczór.:-(
Życzę wszystkim udanego weekendu. A trzem chyba największym lachonom miłej zabawy w niedzielę i oby pogoda dopisała.:tak: Już nie mogę się doczekać na zdjęcia.:tak::rofl2:

Zapomniałam dodać Sikoreczka super zdjęcie w podpisie.

reklama
Agga ale tęczowa jesteś:-):tak:Ach bo mój m. uważa że jeszcze mamy czas i nas nie stać co do drugiego ma rację ale jak dajemy rade z jednym to z dwójką nie damy?najwyżej nie będziemy rozpieszczać;-);-):-)

Prawda, prawda, pewnie że byście dali rade, tak myśle. Jak jest jedno to jest rozpieszczane jak dziadowski bicz i potem myślą że wszystko im wolno, ta moja jest tak rozpieszczona że nieraz sie zastanawiam czy to moja córka. Normalnie czasami jej niepoznaje, a to wszystko przez to że jest jedna i za dużo ma pozwalane, a tak ogulnie to jast kochana, za nic bym jej nie oddała:-D:tak::-D;-):-D

Oj Bodzinka aż mi Cie szkoda, buziaki;-)

Ślązoczki my juz wyjścia nie mamy:rofl2::rofl2:Musimy sie spotkać i fotki lachonom pokazać:rofl2:I pogoda nie może nam planów zepsuć:laugh2::laugh2::laugh2:

Ślązoczki my juz wyjścia nie mamy:rofl2::rofl2:Musimy sie spotkać i fotki lachonom pokazać:rofl2:I pogoda nie może nam planów zepsuć:laugh2::laugh2::laugh2:
No wyjścia nie macie bo na te fotki to wszystkie są chętne,aż żałuję że tak daleko mieszkam:-:)-:)-:)-(
Agga to wiadomo i będę trzymać kciuki,żeby tym razem Ci się udało;-);-):-D:-D:-D:-D

No witam wieczorowe Lachony:tak: Młoda zaśiona. Trochę było krzyku, płaczu i negocjacji, ale jak zobaczyła że nie wygra to zdjęła sobie skarpetki, przytuliła się do nich i zasnęła.:sorry2:
Narobiłyście mi smaka na czipsy i redsa i musiałam iśc do sklepu. Mojemu się nie chciało ruszyc tyłka:dry: No ale fajnie było gwiazdy poohlądałam:-D

reklama
Do góry