reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Tak sie zastanawiam Agga, nie mysl ze Cie oceniam albo ganie, ale mam pytanie jak to jest byc w domu 9-c lat? Ja nie pracuje od 3 lat i czasem wolalabym pracowac nawet na pol etatu (ale potem mi przechodzi i ciesze sie ze moge byc z Kuba w domu...babyyyy ;-)

Wiesz czasem mam dość i chciałabym znikać choć na 6-8h do pracy, ale potem mi przechodzi. W sumie jest mi dobrze, dużo czasu moge poświęcić córce. Fakt ostatni raz pracowałam jakieś 4 lata temu i to tylko jakieś 1,5 roku bo mąż wyjeżdzał do pracy za granice i doszliśmy do wniosku że lepiej bedzie jak będe w domu z córką. A teraz jestem chyba za leniwa żeby pracować ale jakbym musiała to bym poszła. Moja teściówka dziwi sie jak mój m mówi że ja na razie nie musze pracować bo on jest w stanie zarobić na rodzine. Ach te tesciowe.
Masz jeszcze jakieś pytania?, chętnie odpowiem.;-)

Ołki,pomykam byc PMŻ(Matką i Żoną),bo wrócą a w garkach pusto;-).Słonko wyjrzało:tak:.Może namówię swego na moją wizytę u fryzjera:confused:?
A co do dłuuuuuuugiego siedzenia w domu to chrzestna Jula(siorka mojego) to już 12 lat dom prowadzi,bo wg jej męża to dzieci mają byc czysto ubrane, najedzone, dopilnowane a od zarabiana to jest on.
Do wieczorka Koffaniutkie;-).

Wiesz czasem mam dość i chciałabym znikać choć na 6-8h do pracy, ale potem mi przechodzi. W sumie jest mi dobrze, dużo czasu moge poświęcić córce. Fakt ostatni raz pracowałam jakieś 4 lata temu i to tylko jakieś 1,5 roku bo mąż wyjeżdzał do pracy za granice i doszliśmy do wniosku że lepiej bedzie jak będe w domu z córką. A teraz jestem chyba za leniwa żeby pracować ale jakbym musiała to bym poszła. Moja teściówka dziwi sie jak mój m mówi że ja na razie nie musze pracować bo on jest w stanie zarobić na rodzine. Ach te tesciowe.
Masz jeszcze jakieś pytania?, chętnie odpowiem.;-)
Nie, nie mam :-) Wiesz w mojej rodzinie kobiety zawsze pracowaly (mama siostra ja tez do pewnego czasu) i dzis czasem siora jeszcze mnie pyta kiedy do roboty sie wybieram :angry:Stwierdzilismy z mezem ze nie zarabialam duzo i jezeli przemyslimy wydatki to damy rade bez moich kilku groszy. Pozatym moj maz duzo pracuje i nie moglby wiele mi pomagac. Tak wiec Agga rozumiem Cie :-) A tesciowe....Inna ma na to rade ;-)

O właśnie Marta myśle o podobnej, tak żeby nie trzeba było ściągać całej kraty, tylko tak osobno, rozumiesz? i koniecznie musi być srebna!:tak:
U mnie jest każde osobno a w kuchni to w inoxie mamy też okap Amica,lodówkę LG i zmywarkę Boscha,tylko pralka Boscha jest biała,bo naszego modelu nie ma srebrnego:no::-(.Czyszczę CIF-em do powierzchni inox.

Obiecane fotki Lolka-budowalańca.Małża mam w domku więc tylko z doskoku.Fajne zakupki zrobiliśmy.Buty na wesele już mam:-D:-D

Bodzia Lolek cudny a jak wspaniale maluje....
Ja Wam nie powiem jaką ja mam kuchenke bo mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agga fajnie masz też bym tak chciała:tak::tak::tak: i doskonale Was rozumiem i mam tak samo Meg moje grosze i tak niewiele pomogą więc dla małego lepiej być z mamą
Agga są jescze te babeczki?

No wzięło i zjadło posta i wywaliło z BB:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:.
Się pochwalimy Zobacz załącznik 76168,do tego firmowa miseczka na płatki na mleku i długopis z Biomleku,kolorowanka i puzzle.
Gratuluję DYPLOMU :-D:-D:-D:-D
anula super foteczki :-D:-DStasi w "drugiej fazie" jest po prostu boski :tak::tak::-)
Obiecane fotki Lolka-budowalańca.Małża mam w domku więc tylko z doskoku.Fajne zakupki zrobiliśmy.Buty na wesele już mam:-D:-D
zdolnego masz synka :-D:-D:-D super wygląda:-D:-D

pochwal się butkami:tak:

reklama
Anula dla Ciebie zawsze, jeszcze kilka zostało. Ubieraj malca i fruń do mnie, zrobimy sobie kawunie i bedziemy zajadać się babeczkami. A przed chwilą zrobiłam jeszcze koktajl banany, kiwi ,mleko(lub soczek jak to woli), lody -do blendera i jest, szkoda że truskawy jeszcze takie drogie. Ma ktoś ochote?
I jak ja mam schudnąć jak zawsze mam na coś ochote.:-(

:-D:-D:-D

Do góry