reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jeśłi po drodze zabierzesz nas do ustki to wpadaj;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D
spoko łeba Rowy tez mogą byc,,hehe]

a po gołąbkach kawusia i tiramisu bo mam upieczone własnoręcznie;-);-)
mniam,,ja tez lubie,,wiedziałam,ze mamw pasc doc iebie,,,,ja tez robie wlasnorecznie..

No wzięło i zjadło posta i wywaliło z BB:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:.
Się pochwalimy Zobacz załącznik 76168,do tego firmowa miseczka na płatki na mleku i długopis z Biomleku,kolorowanka i puzzle.
wow gratkuiiiii
Uwielbiam mojego syna zaraz Wam coś pokażę
czekamyyyyyyyy

Faza pierwsza Mamusiu już spię

Załączniki

• śpię.JPG
    śpię.JPG
    133,9 KB · Wyświetleń: 28
Agga ale śliczne suwaczki;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Miałam pisać własnie:tak:
Marta gratki.
Sikoreczka fiu, fiu, fiu......Oj taki Lachon w niedziele słoneczko przyćmi:rofl2:
A ja padam...Posprzatałam całe mieszkanie..Zostało mi tylko meble kanapowe uprać...
Mały się kąpie po maszynkowym cięciu, bo mu kłaczki dziwne sterczały po ostatnim, słysze,że małż też się maszynkuje.UUUU jakie dwa przystojniaki w doma mam:laugh2::laugh2::laugh2:
A co do czapek lżejszych wyrodna matka ubiera w takowe dziecko od mioesiąca a wczora po placu bez czapki latał...No ale on jkest zimnolubny i od małego zahartowany.Ilośc chorób sprowadza się do jednej poważnej i jednej lekkiej oraz paru lekkich katarków.Zaraz ide myju, myju...Oj jaka jestem zmęczona..

Witam Was dziewuszki.:-)
A ja dziś miałam zalatany dzień. Rano miałam wizytę z Maćkiem u ortopedy, ale jeszcze na drugi koniec miasta musiałam podrzucić Grześka do mojej mamy do pracy, żeby z dwoma łobuzami do lekarza nie iść. A u lekarza niby ok, ale druga nóżka zaczęła jakby do środka się krzywić i robi się literka X:baffled::dry::crazy::-( Mam nadzieję, że w końcu wyprostują mu sie te nogi (bo jak nie, to operacja nas czeka:-().No i mam nadzieję, że Grześ nie będzie miał krzywych nóg.:sorry2:
A potem szybciutko do domku zrobic i zjeść obiadek i szybciutko na dwór. U nas dziś ładnej pogody ciąg dalszy, ale pod wieczór jakby juz zimniejszy wiatr był.:baffled:

Prasuję jakby która chciała i jednym okiem podczytuje zaległy dzień. chłopaki moje chrapią grzecznie:sorry2:
Lachony a wy śpitaaaa:szok::szok:a ja od świtu PPD, idę okno w kuchni umyć to na popołudnie mi w sypialni tylko zostanie:zawstydzona/y::-D
A Ty spać nie możesz? kobieto, PPD nie zając nie ucieknie.:no::laugh2:

Witajcie kochane:tak: Miałam dzisiaj troszkę zajęty dzionek;-) A takie rezultaty
18211013099.jpg

Muszę już leciec bo za chwilę mojego chłopa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: TYle co włączyłam kompa a on już marudzi że chce :angry:
Sikoreczka piknie wyglądasz. Normalnie nastolatka z siostrzyczką.;-):laugh2::laugh2:

a po gołąbkach kawusia i tiramisu bo mam upieczone własnoręcznie;-);-)
tiramisu
36_1_8.gif
uwielbiam.....:tak:

reklama
Do góry