reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u mnie było tak że rodzice wrócili od mojego chrześniaka w sobotę i tata do mnie mówi,że on też chce wnuka a ja mu we wtorek mówisz masz dziadziusiu:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale bałam się ich reakcji strasznie jedyna i ukochana córunia zrobiła sobie dziecko przed ślubem,Mama śię strasznie cieszyła od razu tylko tata był w pracy a ja jechałam się zm. spotkać i jak wracałam to miałam schize a oni do 22 0,7 z radości obrócili:-D:-D:-D

reklama
buhahahahahahaha:rofl2: wedle zaleceń mamusiiiiiiiiiiiii:laugh2:
Ale wiesz że moja matka też miała ciężko z zostaniem babcią jak się Adrianek urodził. Twierdziła właśnie że jast za młoda:sorry2:
Ty no ale moja teściowa to 50-tka co się na 16 robi :oo::oo2: i

Madźka to Ty wredna synowa jesteś ;-)
najgorsza
15_4_127.gif
a tak serio to bardzo się staram ale ja nie lubię jak się mnie z góry traktuje i na każdym kroku pokazuje swoja wyższość:sorry2::sorry2:

Ty no ale moja teściowa to 50-tka co się na 16 robi :oo::oo2: i

najgorsza
15_4_127.gif
a tak serio to bardzo się staram ale ja nie lubię jak się mnie z góry traktuje i na każdym kroku pokazuje swoja wyższość:sorry2::sorry2:
no to masz super moja 60 się robi na 80;-);-)
ja się starałam a teraz mam olew i zauważyłam że ona zaczeła się starać ale jest już za późno;-);-):-D:-D:-D:-D

Tego to nikt nie lubi. No a jeżeli chodzi o 50 co się robi na 16 to moja matka też tak ma:szok: Ostatnio kupiła czarno różowe adidasy i kaszkiet w kratkę:dry: Ludzie na nią trochę dziwnie patrzą:baffled:

reklama
Do góry