reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u mnie było tak że rodzice wrócili od mojego chrześniaka w sobotę i tata do mnie mówi,że on też chce wnuka a ja mu we wtorek mówisz masz dziadziusiu:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale bałam się ich reakcji strasznie jedyna i ukochana córunia zrobiła sobie dziecko przed ślubem,Mama śię strasznie cieszyła od razu tylko tata był w pracy a ja jechałam się zm. spotkać i jak wracałam to miałam schize a oni do 22 0,7 z radości obrócili:-D:-D:-D

reklama
buhahahahahahaha:rofl2: wedle zaleceń mamusiiiiiiiiiiiii:laugh2:
Ale wiesz że moja matka też miała ciężko z zostaniem babcią jak się Adrianek urodził. Twierdziła właśnie że jast za młoda:sorry2:
Ty no ale moja teściowa to 50-tka co się na 16 robi :oo::oo2: i

Madźka to Ty wredna synowa jesteś ;-)
najgorsza
15_4_127.gif
a tak serio to bardzo się staram ale ja nie lubię jak się mnie z góry traktuje i na każdym kroku pokazuje swoja wyższość:sorry2::sorry2:

Ty no ale moja teściowa to 50-tka co się na 16 robi :oo::oo2: i

najgorsza
15_4_127.gif
a tak serio to bardzo się staram ale ja nie lubię jak się mnie z góry traktuje i na każdym kroku pokazuje swoja wyższość:sorry2::sorry2:
no to masz super moja 60 się robi na 80;-);-)
ja się starałam a teraz mam olew i zauważyłam że ona zaczeła się starać ale jest już za późno;-);-):-D:-D:-D:-D

Tego to nikt nie lubi. No a jeżeli chodzi o 50 co się robi na 16 to moja matka też tak ma:szok: Ostatnio kupiła czarno różowe adidasy i kaszkiet w kratkę:dry: Ludzie na nią trochę dziwnie patrzą:baffled:

reklama
Do góry