reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dzień Dobry Lachony :-)
My już od jakiegoś czasu na nogach, ale musiałam tak trochę ogarnąć mieszkanko, doczytać co wieczorem napisałyście, wyczyścić filtr w odkurzaczu, coby móc poodkurzać, bo Oliwka jadła chlebek ;-).
Cara, wszystkiego naj dla Adasia.
I...zapomniałam co komu miałam pisać
Dzisiaj do szkoły...Buuuuu... Przed 15 wyjeżdżam :-(. Jutro calutki dzień. W niedzielę do 13, ale później zostajemy w Raciborzu, bo Jacka chrześniak ma I Komunię .
Idę polatać na odkurzaczu :-)
My już od jakiegoś czasu na nogach, ale musiałam tak trochę ogarnąć mieszkanko, doczytać co wieczorem napisałyście, wyczyścić filtr w odkurzaczu, coby móc poodkurzać, bo Oliwka jadła chlebek ;-).
Cara, wszystkiego naj dla Adasia.
I...zapomniałam co komu miałam pisać
Dzisiaj do szkoły...Buuuuu... Przed 15 wyjeżdżam :-(. Jutro calutki dzień. W niedzielę do 13, ale później zostajemy w Raciborzu, bo Jacka chrześniak ma I Komunię .
Idę polatać na odkurzaczu :-)
I
iiwka
Gość
anula-skąd ja to znam...:-(
a ja Ci chciałam kawe robić bo myślałam że opo imprezce zmęczona;-);-)witojcie:-)wszystkie niewyspane Lachony proszę o olanie dalszej części mojego posta!!!!nocka długa i spokojna u nas - Szymcio spał do 4.00, zjadł i wstał dopiero co
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Anula to jak już robisz to mnie też. Coprawda sie wyspałam, ale z przyjemnościa sie napiję.
mnie tyż. Coraz częściej tak mam.Ale zmusiłam sie i powiesiłam już pranie.dlaczego mnie sie nic nie chce????
Jej, super! Ale Ci dobrze.:-)witojcie:-)wszystkie niewyspane Lachony proszę o olanie dalszej części mojego posta!!!!nocka długa i spokojna u nas - Szymcio spał do 4.00, zjadł i wstał dopiero co
No dobra, idę uspypiać Grzesia. Jakbyście słyszały jakieś wrzaski, to spokojnie -Grzecho uczy sie samodzielnie zaspypiać.;-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek! My też na nogach od 7, ale to ze względu na peckole, bo młode kwiczały że spac chcą jeszcze! Pewno się jutro odwdzięczą i mnie obudzą skoro świt Madzia się nauczyła mówic "gdzie jest..." i chodzi i cały dzień się pyta dzie jes tata, dzie jes ada, dzie jes hauhau, dzie jes czapa itd. Jedno już wie że tata pacy Dobra lecę ją ululac i może jakieś PPD porobię
reklama
w domku dziś siedzimy bo pogoda nie spacerkowa
Asiulinka trzymam kciuki za samodzielne zasypianie;-);-)bosheee mnie tyż to kiedyś czeka
Sikoreczka no to Madzik podstawowe pytanie już poznała, teraz jeszcze musi się nauczyć sama na nie odpowiadac bo Cię zajeździ inaczej;-);-)
Anula, Kasia - kawusiamy
Asiulinka trzymam kciuki za samodzielne zasypianie;-);-)bosheee mnie tyż to kiedyś czeka
Sikoreczka no to Madzik podstawowe pytanie już poznała, teraz jeszcze musi się nauczyć sama na nie odpowiadac bo Cię zajeździ inaczej;-);-)
Anula, Kasia - kawusiamy
Podziel się: