reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kasia no, no, no;-);-)
Madzka ja wpadne:rofl2:Ja koffam czerwiec:tak:
Innaaaaaaaaaaaa bo Cię imprezka ominie:rofl2:
Małz gada z koleżanką z kursu, przez NK zanlezioną i właśnie mnie komplementuje:blink:

reklama
no to Kasia pijemy za siostry z których jedna teraz
012.gif

reklama
No no co za bibka:-)
Madźka dzięi za flaszkę:-) Ale już mi nerwy przeszły....od razu hahaha
Sewa no to tak jak ja na impre się załapałam:-)
Meg super synuś:-) I Ty tez oczywiście ekstra babka:-)
Bodzia Lolo juz sie podniósł??
Michał poszedł spać bez smoka i nawet nie zapłakał za nim:szok: Zobaczymy jak długo wytrzyma, daje mu 10 min:-) Połozyłam go w wyrku a on wzioł swoje miśki a ma ich 5 do spania:-D I odwrócił sie na drugi bok i nawet nie wołał "titi titi" Aż jestem pod wrażeniem.....
Wojtas też już śpi słodko wużygął mi w dekolta mleko i se zasnął:angry: A ja teraz śmierdze samym bebilonem pepti.... hymmm chyba trza sie umyć haha
MM jeszcze nie ma aż dziwne... Może poszedł na urwy???? jak myśłicie???
No nic trza cos dziabnąc i iśc się umyć bo wali niemiłosiernie..... :D:D

Do góry