reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Kasia Irlandka
dzięki Ci dobra dusssszyczko:-)a gdzie reszta Lachonicbo zara kolacje muszę robić
Kasia Irlandka
To w górę serca i kielonki Madźka, bo zaraz chłop z roboty przyjdzie i sie skonczy bibka,....no to Kasia pijemy za siostry z których jedna teraz
To w górę serca i kielonki Madźka, bo zaraz chłop z roboty przyjdzie i sie skonczy bibka,....
Kasia Irlandka
A skąd tego ślicznego Irisha wytrzasłaś??Cheeers
reklama
Małagosiunia21
Witam
No no co za bibka:-)
Madźka dzięi za flaszkę:-) Ale już mi nerwy przeszły....od razu hahaha
Sewa no to tak jak ja na impre się załapałam:-)
Meg super synuś:-) I Ty tez oczywiście ekstra babka:-)
Bodzia Lolo juz sie podniósł??
Michał poszedł spać bez smoka i nawet nie zapłakał za nim Zobaczymy jak długo wytrzyma, daje mu 10 min:-) Połozyłam go w wyrku a on wzioł swoje miśki a ma ich 5 do spania I odwrócił sie na drugi bok i nawet nie wołał "titi titi" Aż jestem pod wrażeniem.....
Wojtas też już śpi słodko wużygął mi w dekolta mleko i se zasnął A ja teraz śmierdze samym bebilonem pepti.... hymmm chyba trza sie umyć haha
MM jeszcze nie ma aż dziwne... Może poszedł na urwy???? jak myśłicie???
No nic trza cos dziabnąc i iśc się umyć bo wali niemiłosiernie.....
Madźka dzięi za flaszkę:-) Ale już mi nerwy przeszły....od razu hahaha
Sewa no to tak jak ja na impre się załapałam:-)
Meg super synuś:-) I Ty tez oczywiście ekstra babka:-)
Bodzia Lolo juz sie podniósł??
Michał poszedł spać bez smoka i nawet nie zapłakał za nim Zobaczymy jak długo wytrzyma, daje mu 10 min:-) Połozyłam go w wyrku a on wzioł swoje miśki a ma ich 5 do spania I odwrócił sie na drugi bok i nawet nie wołał "titi titi" Aż jestem pod wrażeniem.....
Wojtas też już śpi słodko wużygął mi w dekolta mleko i se zasnął A ja teraz śmierdze samym bebilonem pepti.... hymmm chyba trza sie umyć haha
MM jeszcze nie ma aż dziwne... Może poszedł na urwy???? jak myśłicie???
No nic trza cos dziabnąc i iśc się umyć bo wali niemiłosiernie.....
Podziel się: