reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia, Madzka dzieki.
Jajuz pewnie dzis nie zajrze bo po aero ide na zakupy, wiec do jutra Lachonki...nie Lachonic tu za malo!!! ;-) :-)

Kasiu....normalnie trza opic to spotkanie po latach!!!:tak::tak::-D

Ale jak Malagosiunia Twoj synke znajdzie pol latach swojego brata blizniaka tak jak ja znalazlam Kasie Irlandke to mu brat pozyczy fajne ciuch (a noz bedzie mieszkal ten brat w USA ;-)

a tutaj daje kilka obiecanuch zdjec ze spacerku :
1.Dzielnie maszeruje!.
2. To cel naszej wedrowki
3. 4. Jak tu piknie!:-)
5. Moja zakrecona starsza tez chciala byc na zdjeciu...;-)
Fotki pikne. Wiesz Meg, ja odnalazłam w nas uderzające podobieństwo. Aż dziwne, że wcześniej tego nie zauważyłam.Mianowicie mamy niemalże identyczne zęby, a dokładnie górne jedynki. no kto by pomyślał....

Wiesz Meg, ja odnalazłam w nas uderzające podobieństwo. Aż dziwne, że wcześniej tego nie zauważyłam.Mianowicie mamy niemalże identyczne zęby, a dokładnie górne jedynki. no kto by pomyślał....
bo głębszym przyjrzeniu
36_6_1.gif
też to widzę:rofl2::-D:-D

Zjedlim chińczyka
3.gif
Męska częśc rodziny leży na łóżku i odpoczywa po ciężkim dniu
akupunktura.gif
Madzia na podłodze czyni to samo. Mała jeśc nie chce:baffled: Lekarka zapisała jej krople, dobrz że mnie ostrzegła że są gorzkie, ale to deliatnie powiedziane: są obrzydliwe
15.GIF
Na cukier jej dałam.
Madzka dziękuję za browarka
niunia.gif
z flaszeczki też łyknęłam a jak
bleeee.gif

Bodzia a czegosz ci ten mąż tak po podłodze się rzuca
hmm.gif

Megusek fotki śliczne synio przystojniacha. Tylko hmm czyżbyś doszła aż do nas? Mam podobne łąki w pobliżu domku
jest-ok.gif

Ewcia posyłam ci szpecjalistę
88.gif

reklama
To ja tak tu popołudniową porą zaserwuje wam dobrą whiskey. Mam co świętować. Odnalazłam siostre po latach. Meg....to dla Ciebie:-)
jackdanielsrj0.th.jpg
Dziewczyny, częstujcie się. Prosze bardzo.
I tu jeszcze Cola, bo ja np to lubie whiskey z cola:-p. Pijcie, pijcie nie zabraknie....:tak::tak::tak:

Do góry