reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to ja nie wiem...Ale mnie migotało..No dobra, może diablicą będe jutro:rofl2:
Madzka bo ja wulkan kobiecości jestem - słowa mojej mamulki.W dodatku w profilu na NK napisane:rofl2::rofl2:

reklama
Wiesz ze ja toze tyle wzrosta miec! ;-) maasssakra ...powiedz jeszcze ze nosisz biustonosz rozmiar 85 C i normalnie oglosze swiatu ze mam siostre blizniacza ;-):laugh2::laugh2:
;-)
:-):tak:Siostro, to my se możemy ciuchy pozyczać???:tak:
A ja chciałam na jutro umówić się do gina i dowiedziałam się że do końca m-ca go nie będzie i co ja biedna zrobię bo mi się tabletki kończą, chyba muszę założyć pas cnoty i zamknąć go na kłódkę:-D:-D:-D
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: z karteczką zamknięte do odwołania:-D
Leżę i kwiczę:-D

Witajcie ja dziś szału dostanę normalnie:angry: Dzieciaki wyją jak opętane.... Już nei mam cierpliwości na nei, szok poprostu :angry::angry:
Zabrałam Michałowi smoka i teraz wyje bo chce titi, oszaleć można, ale stwierdziłam że koniec nie dostanie więcej. Wojtek wyje w łóżeczku bo ja już nei mam siły na niego i jeszcze mu krzywdę zrobię.... Chyba jak M wróci będe siwa...:-(
Co do wzrostu to ja mam 177cm Miochał na 2 lata miał 103 cm a Wojtas na 12 tygodni 72 cm więc chyba dość duzi jesteśmy:-)
Ok spadam bo Wojtek już wyć nie może.... Zaraz pewnie Miochał zacznie jak nie jeden to drugi szł pał normalnie:angry:

Powiedziała mnie tu kiedys jedna lekarka Irlandka, że dziecko w wieku 2 lat osiąga połowę dorosłego wzrostu. hmmm

bodzia ty sexi bestyjo:-D
Kasia ja tez słyszałam o tym wzroście dzieciowym:tak::tak:
Sikoreczka włącz małej jakieś szubidubi i niech tańczy przed tv póki się nie zmęczy:sorry2::-)

reklama
nono jak tu sie duzoo dzieje,nie nadazam,,glosno,,duszno,,,wydsoko,głeboko,hihi:laugh2::laugh2::laugh2:
tanczycie piejcie,biusty poakzujecie czy jak?? goraco wiwatajaco,hee
a mnie puła nawala,,znowu herbate z amolem walne,,na gorace mniej boli,,jak ja do pon dociagne do dentysty
mez napisal ze 210 na h goni nowym autem i ma duzo pod pedlaem jeszcze,,co za typ,,,musial dostac wiwaty sporeeeeee:no::-p

Do góry