reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U

Dziewczynki ja dziś wybywam do rodziców. Muszę się szykować :tak: do wieczorka, miłego dzionka.
Odpocznij u mamy miłego pobytu:tak:

dobra...wiem ze na to czekacie

Ja Meg oswiadczam uroczyscie ze jestem PPD :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Hahaha;-):-D

.
No i dowiedzieć się ile kosztują tauaże...

Nie dla się...Dla Małża na rocznice..Ale od kosztów zależeć będzie:rofl2:
tzn. m bedzie robił sobie czy ty sobie zrobisz dla niego w jakimś tylko jemu dostępnym miejscu;-):-p:laugh2:

reklama
Dzień dobry Lachonki.:-)
Ja normalnie zasypiam.:dry: Siedzę,czytam Was, a oczy to mi się same zamykają.:baffled:

Witam:-):-):-)
Ja depilatora używam bo rzadziej włoski odrastają, ale wyklinam pod nosem jak diabli jak mam czas tortur;-);-)
Oj, ja depilatora nieużywam, bo cierpliwości na zadawanie sobie bólu nie mam.:no:

Nio i dlatego ja wole wosk.Jedno pociągnięcie i po bólu.Tylko to trzeba umiec pociągnąc...Pod włos i jeszcze pod odpowiednim katem. szybko i zdecydowanie.No i najlepszy jest ciepły wosk.Ja sobie czasem robie.W szole na mnie się uczyły woskowac okolice bikini.NIGDY WIĘCEJ.Koleznka robiła to za wolno i pod złym katem.Myślałm,że umre a ją,że nuczycielka zaraz zabije;-)
Oj, depilacja bikini woskiem!:szok: brrr....

Witam,nie było mnie tu już troszkę i powiem szczerze że nie dam rady nadrobić zaległości.
Nawet nie zauważyłyście że mnie nie było:-:)-:)-(
Oczywiście, że zauważyłyśmy i tęskniłyśmy.:tak:

Iiwka kopę postów ;-):-D ja zauważyłam:tak::tak:bo cicho było tez na pogaduszkach;-)co tam? jak z mężem??:dry:
Cicho na pogaduszkach? A wczoraj to co?! Wiesz, bo sie obrażę!:dry:;-):-D

Super. Trafiłaś z Bodzinką w 100%! Gadaliśmy tak od serca wkońcu i faktycznie chodzi o to wojsko...
Teraz więcej gadamy i się wspieramy,jest o wiele lepiej i nawet nikt głosu nie podnosi. Grzesiek stara się każdą wolną chwilkę spędzać z małym i ze mną. W niedzielę nawet się gdzieś wyrwaliśmy na miły wieczór. Naprawdę fajnie,.
Dzięki za pomoc!
Super, bardzo się cieszę, że między Wami jest ok.:-):tak:

Dziewczynki ja dziś wybywam do rodziców. Muszę się szykować :tak: do wieczorka, miłego dzionka.
Miłego pobytu u rodziców, odpocznij sobie i miłego dnia!:-)

Najlepsze bylo by gdyby maly mial i mame i tate :-(...

Ide z mlym na komisje ds niepelnosprawnosci... :-(

Jestem w zlym stanie i sama to widze... Nie jem, nie spie... Ciagle placze... Życ mi sie nie chce :-(

Popieram zdanie anacondy-sama musisz to zrozumieć i wybrać co lepsze.
Ja uważam tak-Przejrzyj dziewczyno na oczy!I kopnij go w dupe bo traktuje Cię jak lalę,raz jak jesteś mu potrzebna to chce Cię,jak mu się znudzisz to cię odstawia!Co to za facet?Pierdoła i tyle!
Sorryy ale takie jest moje zdanie
Popieram w pełnej rozciągłości. Owszem, dziecko powinno mieć mamę i tatę, ale jeśli rodzice nie potrafią się dogadać, kłócą się, wyzywają, itd. to bardzo źle wpływa na dziecko. Dzieci mają niezwykły dar wyczuwania naszych nastrojów, więc jak tak czytam Twoje posty i nastawienie do życia, to sie zastanawiam, czy dlatego Adaś nie chce spać, że jest jakby nadpobudliwy...
Kobieto, otrząśnij się z tego w końcu - za Ciebie nikt nie wybierze. Sama musisz podjąć decyzję i albo weźmiesz się w garść a tego gnojka który w ogóle Cię nie szanuje wywalisz ze swojego serca, albo będziesz taką właśnie męczennicą...

Chodzi Wam NK???? Bo mnie wyskakuje ,że nie ma serwera:crazy:
NIE CHODZI :wściekła/y:

dobra...wiem ze na to czekacie

Ja Meg oswiadczam uroczyscie ze jestem PPD :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
W końcu, Meg, w końcu!!!!!!!!!!!!
No nareszcie:-D:-D:tak::tak:
Ja musieć iśc wypłacic zwrot:rofl2:
Kupić nape do ogrodników Lola bo odpadła.
No i dowiedzieć się ile kosztują tauaże...
A i kupić sobie cós słodkiego:sorry2:

Nie dla się...Dla Małża na rocznice..Ale od kosztów zależeć będzie:rofl2:
No, też myślałam że to dla Ciebie...:-D

tzn. m bedzie robił sobie czy ty sobie zrobisz dla niego w jakimś tylko jemu dostępnym miejscu;-):-p:laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D dobre :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry