reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam was..
moj mezulo zjechal do domeczku dzisiaj o 5 rano,,mialam pobudke,,ale spoko,,,warto bylo;-)...
Teraz chata ogarnieta,zjedzone sniadanie dawno,,,
synek sie bawi a mezulo kima,,ale zaraz jedziemy na wies do cioci,,takze nas nie bedzie...
super jest mies meza w domu..

pozdrawiam was,milego weekenduuuuuuuuuuu

reklama
Meg ja bardzo koffam mojego Małegożonka.Ale te teksty o kse to mnie powalają.Ale cóż teśc ma takie same:-p:-p
A skąd wiedziałas,że to ja trzymam kase??????

Faktycznie tu u Was wiele się dzieje. Ja dzisiaj wydałam dziecię mojej babci i byczę się w domku. Mąż jeszcze w pracy. Wyjątkowo w niedzielę. Chciałam się przespać, ale jakoś jak zawsze zresztą mi nie wyszło. Ale wiecie co? Na 17 idziemy do znajomych na mini imprezkę. Umówiliśmy się już dawno, że będzie zakrapiana, ale ja z podejrzeniem ciąży musze się wstrzymać.

heja, z kuchni nadaję stoje przy zmywarce :angry::angry:po spacerze, obiad pichce i męża na grilla wyprawiam:dry::dry:także dzisiaj lachonię na całego wieczorem;-):-D:-D

Anula no własnie gosposia strajkuje i znowu ja siedzę w tej cholernej kuchniiiiii:wściekła/y: ale jutro sobie odbiję , męz będzie na kacu to mu dam na poty a sama będę tylko leżeć i pachnieć :-p:-D:-D

Łpj ale się napchałam...Młode śpi przy tacie to może ja się zrelaksuje, wyprysznicuje dłłłłuuugo, i nabalsamuje zezwłoki...JAk myślicie????

reklama
Do góry