reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej!
nie mogę uśpić małego ::) ja po śniadanku i idę po kawkę.
Z małym troszkę lepiej :)
a na chrzciny wydaliśmy jakieś 400 zł ;D

sluchajcie mialam zapisany cele miejsce ma poscie a moja toska wszystko skasowala no zezlila mniwe
a wogule

WITAM DZIEN DOBTY

PYCHAno nareszcie cie widac o to dzis swietyjesz z mezem ::) ;D
my po ciezkiej nocy toska od 2 wyla do 3 a potem nie moglam zasnoc ojjjjjjj ciezko mi a jeszcze po tej impresce tez jestem jakas taka lewa :p
bylo wesolo i milo  pojedlismy i popilismy  :D ::)
tylko dzis jakos tak  ciezko
u nas pogoda jakas tez niby swieci slonko ale ciekawe jak dlugo bo tak dziwnie cos na ty dworku

Ja też dokładnie nie wiem ile wydalismy na chrzciny. Może dlatego ze robilismy razem ze swietami no i tescie pomogli :D

Własnie wyżuciłam posciel na dwór ale sie bedzie dobrze spało pod taka wywietrzona posciela ;D

A za monent zmykam na poczte powysyłac paczki

reklama
oj Pycha naklikasz sie tylko w innym miejsu hihihihi  sorki ale zazartowala  obcalujesz mezusia ze hej :laugh:

a co to za ruznica ile sie wydalo na chszciny i tak i tak trzeba je kiedy zrobic czy dzis czy jutro to i tak sie wydaje ta forse i tak a w sumie to wychodzi na jedo w domu czy w knajpie tylko w domu trzeba sie narobic a tam sie odpoczywa???ale  w domu potem jedzonka zostaje no ja wole w knajpie i sama gotowc  

Do góry