reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Leżę pod biurkiem i ryczę ze śmiechu:-D:-D:-D Śmiechoterapia wq najfajniejszym wydaniu:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
Marta kostiumy świetne.
Ale ja Was nie lubie, podpadacie mi babeczki:crazy:
Pół wieczoru na Was czekałam a jak sie zmyłam to się tłoczno zrobiło:-:)-:)-(
Ide płakac z rozpaczy aaaaaaaaaaaaaaaa

Ide dzwonić do lekarza trzymać kciuki co bym się dodzwoniła:-p:-p:-p
nie płacz koffana! Kawusia przed snem i dawaj do nas:-p

Nowłaśnie odnośnie pogody.....Oglądam prognoze i mi mówią,że na Ślasku pochmurno, zerao słońca, deszcz ze sniegiem wali...Ja za okno kukam a mnie tam słoneczko wita:-D:-D:-D
Madzka no już ułaskawiona jestem, jak tak krzyczałyście.Ja nie wime czemu Wy się takie ruchliwe robicie o takich godzinach poznych??????????????
u mnie też słońce, tylko do tego wiatr i śnieżek:eek: A co do póżnych godzin to moje CHŁOPIE PADA PRZED 22 I CO JA MAM WTEDY BIEDNA ROBIC:confused2: Madzia mi na klawiaturze broi:baffled:

Bodzia ,gdzie pod walec:confused::confused::confused: przecie mi się jeszcze może przydać. A kto mi Emilkę zainstaluje?:confused2::-D:-D W łeb zasunę to się uspokoi z gderaniem;-);-)
Cara wpadaj na herbate, prochy w garść Małego za okno wystaw:tak:;-)
nio tak przyda się. Mój to twierdzi że zrobił co miał i może "sprzęt" na strych wynieśc:rofl2:

Dzień dobry!

Nadrabiałam Was przez ostatnie pół godziny, tak stukacie posty ;-):sorry:
ale przynajmniej kawkę dopiłam :tak:

U nas pogoda okropna, 1 stopień na plusie tylko i śnieg sypie. :baffled: Normalnie szok...
Ja chcę wiosnę!!!
ja też łyknęłam kawusię zanim doczytałam;-)

Kurde, ale się rozpisałam. Sorki, ale jakoś tak mnie wzięlo. Bo wiecie, ja to jak dzikus - w domu to mogę tylko z Oliwką pogadać, a tak to mam tylko Was :zawstydzona/y:
pisz pisz od razu lepiej:tak:I bez obaw że ktoś "życziwy" poda dalej:-)

Aniu - piękne suwaczki, poprostu urocze

A moja córa woła o dokładkę , łooo matko lecę kromasa jej robić:rofl2:
no to super że mała je:-D Mój też czasami jak ma głoda to nie nadążam zapodawac:laugh2:

MOj maluch dzisiaj konczy 16 miesiecy :-)
gratulacje!
yg31qo7.gif

zxcvbnm,.//aaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssdfghjkllllllllll;'\qweryuuuuiopzzxc v[]]]]]]]]]]]]vbnn1234aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaasdfghjkl;;;;;;''''''\\\\\\\\\\\\\'qwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwryqqqqqqqqqqqqqqqee
:rofl2:
Jaśminka przesyła Wam wiadomość :-)

ghggzxg ckkvolkf ujjkljhgfbmnhytf ,lkjhiolt tio99

A to pozdrowienia od mojego synka ! :-):-)

:eek::-):-):-):rofl2::rofl2:jrifeidkdklkldefkldiw3342wewuwew3333333333333333333333333333333339999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999e
99999999999999999999999999
To od Lola
buziaczki dla was łobuziaczki
a806wt7.gif

Martwię się o sikoreczkę :-:)confused2: Chyba bidna padła jak ten misio:-D:-D:-D sikoreczka dawaaaaj zaraz Ci coś tu zapodam na orzeźwienie;-);-):-)
:-D:-D:-D

Albo leży jak ta lalka z tymi oczami :rofl2::-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2:
Ja właśnie zaczynam lalkową sesję:-) Madziucha przynosi mi wszystkie po kolei i karmic każe. Słyszę że wózek nadciąga:eek::rofl2:

dobra ja uciekam bo oliwka wstala.
kurde ciezkoza wami nadazyc jak sie caly czas nie siedzi przy kompie...

w sumie to i tak nikt mnie nie zauwazyl...

reklama
Ja uciekam bo Kacper zaczyna dokazywać... No i może jakiś obiad zacząć gotować czy coś... U mnie będą dzisiaj schaboszczaki:)

Do góry