reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj ja nazekam a wy jeszcze szybciej musicie wstawac no moj mały jak zasypia o 21 tak spi do 6 i po mleczku jeszcze do 9 wiec przestaje nazekac :laugh:

reklama
mordziulka pisze:
joaska ty nasza nadworna kuchareczko-daj jakis dobry ale miesny przepisik na obiadek!!!!!!

powiem Wam szczerze ze jakos mnie wena ostatnio opuscila..............wszystko zalezy co kto lubi, ja ostatnio mam chetki na kuchnie wlaska, wiec robie makarony, owoce morza, lazanie i takie tam..........

a na dzis........hmmm moze nalesniki z jakims fajnym farszem, moze ze szpinakiem i feta albo z miesem i pomidorami z serem zoltym....

kurcze właśnie tak sie zastanawiam z tym mleczkiem, bo od samego poczatku mój mąz był przeciwny podgrzewaniu mleka drugi raz i zawsze wylewalismy i tak juz zostało, ale juz kilkakrotnie czytałam ze dziewczyny nie wylewają i w sumie nie wiem co robic, jak na razie to własnie zawinełam w pieluchę i schowałam pod poduchy, może nie zdąży do końca ostygnąć jak mała wstanie

Macio chodzi spac ok 19 i do rana mam spokój tj do 6-7 , w nocy sie tylko raz budzi na papu ale potem grzecznie laduje w swojim łózeczku i albo spi dalej albo zajmuje sie sam soba :D

joaska ale ja wlasnie mowie o nie dawanym mleku! czesto zdarzalo mi sie tak ze ja robilam a hubert zasypial! i potem co najgorsze przez pierwsza godzine snu nie zje na spiaco!!!! spi jak zabity i zadne klepanie po buzce czy cos nie pomagalo! wiec tak robilam!

mordziulka pisze:
joaska ale ja wlasnie mowie o nie dawanym mleku! czesto zdarzalo mi sie tak ze ja robilam a hubert zasypial! i potem co najgorsze przez pierwsza godzine snu nie zje na spiaco!!!! spi jak zabity i zadne klepanie po buzce czy cos nie pomagalo! wiec tak robilam!

wiem wiem, ja to tylko tak napisalam ku przestrodze.................

reklama
ja podgrzewalam dwa razy! raz jak bylismy w zakopanym chociaz mialam wode w termosie to chyba byl niedokrecony albo zepsuty bo woda byla zimna! wiec co mialam zrobic? wolalam podgrzac niz zimne dac! a drugi raz ostatnio jak wracalismy z wawy ze szpitala hubert mial zjesc przed wyjazdem ale usnol jak robilam i za zbuja nie moglam go dobudzic wiec podjechalismy na stacje bezynowa orlenu (przy okazji-robia tam swietne cheesburgery!) i poprosilam pania o podgrzanie w mikrofali!

Do góry