reklama
E
Ewcia81
Gość
oojjj mała przeterminowany nam stawiasz do piwa,,,ale bedzie sr,,,,koopyszny tylko trochę stary z 1.09
ttaa ale tylko chłopaki,bo baby Stasie to niefajne...anula miałam Ci już wcześniej napisać, strasznie fajne imię ma Twój synek. Moja koleżanka ma synka Stasia, który ma już 5 lat jest taki fajny...... Stasie to fajne chłopaki :-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
eeee jak skończysz piwo to go juz nie budź bo po co;-);-)dobranoc mamuski
zeby posprzatał....
ja też już jestem. Młode wreszcie śpią:-) Mam nadzieję że mi o 6 nie wstaną. Bosiuuuu o tej godzinie to słońce zabija
E
Ewcia81
Gość
a ja mam ochote na cos slodiego do piffka,musze malemu podwedzic nesqiuki czekoladowe,,zjem na sucho,,uwielbiam je...
E
Ewcia81
Gość
sikoreczka do 9 beda spaly,,,,hmm zycze ci tego
witaj na imprezceee
tylko z akaca nikt nikgodo niehc jutro nie osądza...;-)
witaj na imprezceee
tylko z akaca nikt nikgodo niehc jutro nie osądza...;-)
E
Ewcia81
Gość
eee tam,,,wiesz ze ja multum watkow odwiedzam,,,i czesto zdarza mis ie po nich latac,,dlatego wybaczam ci,,,,heheeEwcia pochwal sie jakie tam skrapki robisz..... No i wybacz, że Cie posądziłam za to, że na innym wątku siedzisz tylko nie walcem ;-)
pokaz tw dwa kropki swoje ,,osadzimy podobieństwooomam nadzieję;-) m. wybra l mu imię ja chciałam Nikodema ale Nikodem ma na drugie więc pół na pół Stasiu w ogóle jest na życzenie taty cały i podobny do m. kropka w kropkę
reklama
Podziel się: