reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Michas właśnie poszedł po raz drugi spać... Nie jest to normalne więc chyba cos tam mu sie rozwija jakaś zaraza:angry: Można szału dostać:-( Z chorubskami...

reklama
mam wrażenie, że jakieś lobby teletubisiowe sie zalęgło na BB:confused::confused:
:tak::tak::tak::tak:
No co chwile ktos te tubiśki wcisak....
Ja skończy7łą scrapkowe sprzątenie.Wode na maron gotuje.A Lolo znalazł swoją strą klawiature i siedzi i w nią wali:-D:-D:-DCiekwe do kogo tak pisze;-);-)
No i ja nie wiem..Mój M jest budowlaniec, dzis sklep konczył jechac.Wchodze sobie na Nk a tam wiadomośc od niegeo:confused::confused:No niech mi jeszcze mówi,że on zmęczony ciężko pracuje:-p:-p:-p

Kurcze ale piszecie, nadążyć za wami nie można. Mieszkanie ogarnęłam, obiad ugotowałam i teraz kolej nakarmić Majkę, tak więc wpadnę dopiero wieczorkiem:tak::tak:

Masz rację Bodzinka :tak::tak:Ty tu się uwiajasz i Mały i obiad i sprzatanie w kompie:-D, a M. na NK :-D:-D. trzebabyło mu napisać, że dzisiaj strawy nie będzie na jego powrót bo musisz z nami poklepac :blink::blink:

Bodzinka, dobre to z Twoim Pawłem :-D. Usmiałam się do łez :-D. Ja bym chyba padła trupem jakby mój J. będąc w pracy wysłał mi wiad. na NK :-p. No ale on miałby z tym problem, bo nawet hasła nie pamięta i loginu :-D.
Kurczę, muszę się zebrać w sobie i iść umyć głowę, bo małż mnie chce wyciągnąć na spacer, a z takimi brudami na łbie nie wyjdę z domu :sorry2:.Tylko co z Oliwką zrobić :confused:. Bo jak zostanie sama w pokoju to zrówna go z ziemią :shocked2:.

A tak przy okazji - ja tylko chciałam wtrącić na temat Teletubisiów - może dla dorosłych to głupkowata bajka, ale scenariusz do każdego odcinka pisał psycholog. A ich zachowanie jest wzorowane na zachowaniu małych dzieci :tak: (bajka zresztą przeznaczona jest dla tych najmłodszych, od 1-4 lat).Tak samo mowa - przypomina dziecięcą. Dlatego powstrzymałabym się od komentarzy że to pranie mózgu (bo gdzieś tu taki obił mi sie o oczy) ;-).
Dobra, ide się myć, bo jak J. wróci z pracy i zobaczy że ja dalej przed kompem to mnie udusi
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... już idzie :no:

reklama
Inna to szybko do mycia:-D:-D
Bodzienka no to masz super męża:-) Mój puki pracy nie zmienił to cały dzień na gg gadaliśmy a teraz się urwało:-( Praca inna i nie ma dostępu do kompa:-(
Sikoreczka Michas też strasznie się odkurzacza bał ale teraz mu przeszło:-) Natomiast Wojtek uwielbia jak odkurzam i często zasypia:-)

Do góry