Mama Laluni
Zaciekawiona BB
U Mnie Tez Troszke Jesio Kg Zostalo Po Ciazy I Mimo Iz Karmie Mala To Nie Moge Ich Zgubic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama Laluni śliczne zdjęcie w avatarku :-)U Mnie Tez Troszke Jesio Kg Zostalo Po Ciazy I Mimo Iz Karmie Mala To Nie Moge Ich Zgubic
dobre z tym skapnieciem dla małego...Jutro mamy wyjazd na pogrzeb,jakiś kuzyn teścia zmarł na raka i chyba będe za kierowcę albo pojedziemy na 2 samochody,bo to blisko chrzestnego Julka a nie będą mieli się czym zabrać(czytaj:może coś małemu skapnie;-)).
Sklepowa odłożyła nam Pytalskich i na następny tydzień zaklepałam sobie![]()
mmmmm ja tez mam ochote,ale niedlugo maz zjezdza i bede robila wspaniałościi
Malutki juz spi
Rozglądam sie za przedszkolem bo od wrzesnia chcialbym poslac Igora......i miałm chęci posłać go do prywatnego niedaleko domu, nawet nie mają tak drogo bo 295zl miesiecznie + wyżywienie 6 zl co daje mniej wiecej 420 zl miesiecznie ale maja miejsca na trzy lata juz zajetenormalnie jestem w szoku nie sadzilam ze rozgladajac sie pol roku wczesniej za przedszkolem juz bede spozniona
ehhhhhh......zla![]()
Dzień dobry! Przeżyłam przed chwilką koszmar! Adrianek dał Madzi żelki i ta się zadławiła. Zrobiła się sina i wyrywała mi się jak chciałam jej pomóc. Na szczęście udało mi się. Uf najadłam się takiego starchu ze aż mi się ręce trzęsą. Potem Madzia strasznie płakała i dałam jej cycusia to zasnęła. Bosiu przy dzieciach to dobrze miec jako takie pojęcie o pierwszej pomocy nigdy nie wiadomo kiedy się przyda![]()
aa sietttt,,,ja myslalam,ze u mnie 250zl to drogo,,ale widze,ze macie drozej...u mnie nie daleko jest jeszcze publiczne przedszkole, ale tam jest tyle dzieci, ze wolalbym go poslac do tego prywatnegonie wiem jak si eto skonczy, narazie szukam.......
Przed chwila zadzwonilam do innego prywatnego ale juz nie u mnie na wsi tylko w miescie obok i tam sobie wolaja 600 zl za miesiac + wyzywieniena taka cene mnie juz nie stac......ale w takim rzzie juz wiem czemu wszytskie miejsca sa na wsi pozajmowane -tanio!
no moze,,,ale to chyba zlotem beda dzieci karmic,bo za tyle kasyyyJa też za rok muszę pomyśleć o przedszkolu, tylko jak to będzie w Lublinie to nie wiem, może tam chcą 1000zł m-cznie
My już po spacerku, mała zaliczyła wszystkie kałuże i wróciłyśmy, zabieram się za pakowanie drugiego pudła, jutro już dwa wywieziemy to będzie mniej;-);-);-);-)
super,,badz wytrwala,,ja tez tak robilam,maly przez sen sikal,moment sie oduczyl i sam wstawal,.a potem wogole...A ja w nocy wstaje do mojeog dziecka dwa razy i wysadzam go na nocnik i nie trzeba pieluszekjestem bardzo z tego zadowolona, bo trzeba nie malego zaparcia zeby budzic sie specjalnie w nocy;-) juz nie raz mialm chwile zwatpienia...ale jakos jeszcze daje rade;-)
super foty,,ach ten twoj LOLO swietny chłopaczek...Moje dziecko odczuło wpływ pogody:
1.Matka dziś łazi rozeżlona i mały zajmował się sobą sam.Nieżle mu to wychodziło
2.Zasnął w trakcie zabawy co mu się rzadko zdarza..Zawsze włazi mi na kolan i cyca.
nono podrabiac podpisyy,,Taki brumek to 50zeta i dla dziewczynki nie bardzo,podrobiłam podpis szefa starego,zmykam się ubrać póki Pipsztyk śpi.A jak wstanie to lecimy załatwiać sprawy.
Przebudził się.Patki;-).
ło masz jaki budzik fajny,,,,heheeJuż mi się troche poprawił...Za wcześnie zostałam obudzona waleniem po twarzy i innych częściach ciała![]()
Oczywiście,że tęskniłyśmy.ale zapewne tesknilyscie za moimi postami,haha,,ale ja skromna...
mam andzieje,ze juz lepiej,,,my tez madzie pozdrawiamy sjhdfhdfhsdh:-)A ja mam znowu temperaturę:--
-( A najgorsze że muszę wyjśc bo nie mam za bardzo nic na obiadek
Ech paskudny wirus
Mam nadzieję ż Madzia nie załapie
smxnxxxxxxxxxxxn z m zzAiJAJhhgbgcxxx
pozdrowienia od Magdusi:-)
no wow gratki...No nareszcie meldujemy,że ostatnia czwórka się ukazała więć 12sztuk ząbów.No i mały coraz chętniej je czyści![]()
witaj witaj....Witammy chociaz juz mamy prawie 10 m-cy dopiero dzisiaj tutaj zajrzalysmy, witamy.Moja Natalka nie chce spac, chyba zeby jej ida wreszcie
))
no wow,ale szalejesz,Witam nową mamusie:-):-)
My już po nożnym spacerku.
Poszłam do szmateksu i kupiłma dwie kraciaste koszule dla Lola, sweterk i dwie bluzeczki dla siebie za 8 zł:-):-)Miałam fart ale nogi mi wchodzą i ręce mam do zmiemi bo ostatni kwałek spaceru Lolo był na rękach![]()
a ja nic nie biore i tez nie am ciazy,,hehe,,aa dostałam @ wczoraj,a maz w sobote bedzie,co on am za pecha,,no mowie wam,,heheMy też narazie gumkibrałam cerazzete, ale zle sie czulam po nich, a na zastrzyk bym sie nie zdecydowala, pozdrawiam
ojj anaconda nie pozegnalam sie z toba,,to za to duzymi abys wdziala mnieWpadłam powiedzieć że już kończę pakowanie no i jutro przeprowadzka, żegnam się do czasu aż znowu będę miała neta
Papa dziewczynki, będę za wami tęsknić:-):-):-):-)
u szwagierki i tyraa...A gdzie Ewcia?????
do szwagierki,no i herki robila,,,no te nadgodziny,,dobrze,ze juz weekenddGrześ zasnął, więc mam chwilkę -kawka i BB.:-)
Ewcia, jak się nie mylę, miała wczoraj jechać do kuzynki (chyba) i robić włoski. I miała zostać u niej na noc. No a poza tym, to dużo koleżanek w pracy choruje i może zasypali ją zastępstwami...;-)
tak podpisuje obiema rekami glowa nogami i cyzm kolwiek sie da...O co tym razem? To Ty też miej do niego pretensje -o cokolwiek, np.że wrócil za szybko/za późno do domu.;-)Nie daj się no i pamiętaj..."Facet to tylko facet, nie można się po nim za dużo spodziewać";-)
witam koljna mamuska,,pisaj smiało,,,rodzina sie pwoiekszyy;-)Nowa. Zaglądam czasem bo tez sobie z moim maluchem w domku przesiaduję:-). Ale czasem brak mi śmiałości do rozmowy się wtrącić bo wszystkie tu takie zżyte
. Wielka rodzinka normalnie:-):-)
ja tez,,,od urodzenia chyba,,hehe,,ale jakos nciic z tego...waga trzyma mi norme po ciazy i co schudne to powroce ...achhNo i załamka totalna!!!!!! Dziewczyny oznajmiam że od dziś jestem na diecie!!!! Za dużo tych kg jest!!!:--
-
-(
haha wstydliwa???Nie wstydź sie tylko klikaj.