reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystkiego naj naj naj dla Olka :-)
Ja mam nadal podły nastrój i nadal nie cierpię wszystkich facetów :crazy:. Ale o 11 przyjdzie moja siostra, zapakujemy Oliwkę w wózek i idziemy na jakieś zakupy :tak:.Może mi się polepszy.
Idę sobie zrobić kawkę.I coś do żarełka.
Do później pa

reklama
Dzien dobry.

U nas niby sloneczko swieci, ale mgla, a poza tym zimno.:eek:

Inna zycze poprawy nastroju zakupami.:-)

Oleczku duzo zdrowka i szczescia

Grzes mi marudzi, wiec zmykam.:sorry:

Ja rowniez przylanczam sie do zyczen dla Olka

My juz po sniadanku ale przed kawka......

Dziewczyny co sie dzieje z Ania138??? nie bylo mnie tydzien i moze czegos nie wiem????

witam witam i o zdrowko pytam:-)
U mnie nad ranem musial byc przymrozek bo ogrodek mam caly oszroniony. Teraz wychodzi piekne sloneczko. Zapowiada sie piekny dzien.

Zapomnialam WAm napisac ja moj M zrobil pranie.
Tak wiec, moj M zabral sie za pranie, pomyslalam sobie "ale suuuper" poszlam cos tam zrobic i nie kontrolowalam tego co on robi:-( o ja gluuupia!!! Wyciagam pranie i normalnie myslalam za mnie udusi. W pralce byly razem czarne ubrania razem z biala bielizna.... przepraszam teraz szara, bluzki bialo rozowe Jasminki teraz sa jakies buure. Rece mi opadly....

Tak to jest z tymi mezczyznami, im obojetnie

Nie wiem co się z nami dzieje, ale dzisiaj nad ranem Maja wymiotowała 3 razy, już nie mam siły, ja to jeszcze mogę i pocierpieć ale Maja jest taka malutka a ona nie wiedziała co się z nią dzieje i płakała. temperatury nie ma, zachowuje też się normalnie, więc skąd te wymioty, oczywiście śniadania jeść nie chciała ale w tym wypadku nie namawiałam jej tylko dałam kilka łyżeczek herbatki miętowo-rumiankowej:-:)-:)-(

jasmina ups :baffled: ja miałam tak jakiś czas temu tylko, że u mnie sprawcą był Jędrek :sorry: wrzucił do białych rzeczy skarpetkę, która zarąbiście w praniu farbuje :szok: chyba nie muszę mówić jaki był efekt prania :wściekła/y:

inna życzę polepszenia humorku:tak:

Agatka z tego co się orientuję, to u Ani138 wszystko ok, tylko jakoś jej się doba skurczyła ;-) i czasu brak :tak:

anaconda zdrówka życzę

Anacoda - biedna Majeczka, zycze zdrowka
Sewa - mam nadzieje ze jak wypiore to normalnie w proszku do pialych ubran to wszystko wroci do normy...

Ide pobawic sie troszke z Jasminka

milego dnia

reklama
Do góry