reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny.
Ja już na nogach od 5 rano :eek:...Tragedia...
Za 45 minut jadę na egzamin, szkoda tylko, że niewiele umiem :-(, no ale w razie wojny poprawka za 2 tygodnie ;-)
Cloe, przeogromne gratulacje :-)
Co do tego, że świat jest mały...Jak mieszkałam w Irlandii i szłam sobie jedną z głównych ulic Dublina to spotkałam mojego dobrego kumpla :tak: i okazało się, że mniej więcej w tym samym czasie przyjechaliśmy i wracamy do Polski dokładnie tego samego dnia.
iwonka, ja miałam przyjemność uczestniczyć kilka razy w "elektrycznym" grillowaniu i jakoś nie przypadło mi do gustu to urządzenie.Jakoś tak długo się mięsko robiło, a smaczne też nie było.Nie ma to jak normalny grill.A najlepiej ognisko :happy:
A frytkownicę faktycznie można użyć do wielu rzeczy, choć ja używam głównie do frytek i od czasu do czasu paluszki rybne tam wrzucę ;-)
Dobra, uciekam się szykować.
Do później

reklama
Dzien dobry. Ja też już nie śpię od 7.

Iwonka jeśli chodzi o grill elektryczny to mam takie samo zdanie jak Inna - nie jest jedzonko tak smaczne z tego grilla jak z normalnego. Mięsko było jakieś takie żyłkowate:baffled:. Natomiast co do frytkownicy to dobrze wiedzieć,że ma też inne zastosowania,bo sama mam zamiar kupić:tak:.
Marta no właśnie miałam ci pisać o suwaczkach,ale już sama zauważyłaś,że coś z nimi nie tak.
Anaconda i Iwonka życzę wam sukcesów w odpieluszkowaniu:tak:

No moje dzieciaki zjadły śniadanko ide im dać leki.

witam wszystkie mamuski, piekne i seksowne
i oczywiscie najmadrzejsze:-):tak:
Tatus pojechal dzisiaj do pracy na ok. 2 godzinki. Nie mam planow na dzisiajszy dzien. M domaga sie obiadow, kolacji i sniadanek do pracy... hmmm normalnie sie odzwyczailam:-(, ale spoko jakos to nadgonie:-).:-)
Inna - napewno na egzaminie pojdzie ci dobrze, zaliczysz napewno.
Anaconda - dzieki za te temperaturki.
Katrinm - jak tam pakowanie, lapiesz sie juz za glowe?

Dziewczyny napiszcie w ksiazce kucharskiej przepis na nalesniki i gofry.... prosze prosze prosze.

zycze milego dnia:-)

Dzień dobry!
Siedziałam wczoraj długo, a dziś jestem nieprzytomna :baffled: tak mi się spać chce, nawet kawa nie pomogła :-(
Dosyć ładna pogoda, to pewnie zaraz na spacer pójdziemy może się wybudzę ;-)

Inna powodzenia na egzaminie

Iwona zdrówka dla dzieci

jasmina kochana nie daj się wkręcać w te śniadania do pracy ;-):tak::-D tyle sam sobie robił, to niech dalej robi :-) ale wygodny ;-)

Dzień Dobry
Mojego M znowu na giełde wywiało...
W piatek byliśmy u teściów pożegnac się z przyszłym szwagrem, do Dublina wracał, w czorajh przyleciał brat M z córką z NK na tydzień.
A co do zbiegów okliczności ja na BB pozanałam koleznke M z podsatwówki.
My dzis w planach mamy mały spcerek.
A i sprzedajemy wózek głęboko-spacerowy.Mały i tak woli na nóżkach więc mała spcerówka starczy.Pogoda też nie st uż taka zła.

:tak:No jasne,przecież o nią pytałaś:-D.My dostaliśmy ją w prezencie ślubnym i już prawie 5 lat na służy:tak:.
pytalam o grila elektrycznego i o frytkownice:tak:
Cześć dziewczyny.
Ja już na nogach od 5 rano :eek:...Tragedia...
Za 45 minut jadę na egzamin, szkoda tylko, że niewiele umiem :-(, no ale w razie wojny poprawka za 2 tygodnie ;-)

iwonka, ja miałam przyjemność uczestniczyć kilka razy w "elektrycznym" grillowaniu i jakoś nie przypadło mi do gustu to urządzenie.Jakoś tak długo się mięsko robiło, a smaczne też nie było.Nie ma to jak normalny grill.A najlepiej ognisko :happy:
A frytkownicę faktycznie można użyć do wielu rzeczy, choć ja używam głównie do frytek i od czasu do czasu paluszki rybne tam wrzucę ;-)
Dobra, uciekam się szykować.
Do później
Powodzenia! Mam nadzieje ze udal sie egzamin:tak:

Dzien dobry. Ja też już nie śpię od 7.

Iwonka jeśli chodzi o grill elektryczny to mam takie samo zdanie jak Inna - nie jest jedzonko tak smaczne z tego grilla jak z normalnego. Mięsko było jakieś takie żyłkowate:baffled:. Natomiast co do frytkownicy to dobrze wiedzieć,że ma też inne zastosowania,bo sama mam zamiar kupić:tak:.

Anaconda i Iwonka życzę wam sukcesów w odpieluszkowaniu:tak:
Dziekuje za zyczenia sukcesow w odpiluszkownaiu,na razie jest jeden plus bo siada w ubraniu co chwial na ten swoj nowy misiowy nocnik co wczesniej sie razczej nie zdazalo:-)

Dzieki za opinie o grillu,bo bardziej bylam sklonna jego kupic wlasnie ale widze ze nie za bardzo chwalicie.Wiem ze sa tez patelnie grilowe moze ona lepsza:sorry:

A tak wogole to zycze milego dnia:-):-):-)ja tez od rana na nogach,moje dziecko przy niedzieli postanowilo wczesniej wstac:baffled::baffled::baffled:

Sewa - wiem ze wygodny, wiem, wiem... obiady to spoko moge robic ale te sniadania to wcale mi sie nie usmiechaja... Ale prawda jest taka ze znowu musimy sie dograc bo kazde z nas ma inne nawyki. Ja np. nie jadam kolacji, Jasminie cos skrobne i tyle. Natomiast moj M to kolacja wielka ze ho ho ho.
Wczoraj M mnie uswiadamial ze niedlugo kupujemy samochod i bede nim jezdzila.... lo matko!!! zaraz zaczely mi sie nogi trzesc... w Polsce nie jezdzilam a teraz mam zaczac i to druga strona jezdni :szok:

Dawidek spi na kanapie a Jasmina sie nudzi - boi sie swojego nowego pokoju i siedzi na dole w duzym i sie nudzi.

reklama
Widzicie suwaczki Marty???
Bardzo ładne zresztą jak i avatarek:-)
Lolo szaleje za mną a ja musze wreszcie wstać i ogarnąc mieszkanko...
Mój M wylał keczup na klawiature..Nie rusze tego, pokaże mu jak wróci.

Do góry