reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i ja tez tak swojego ganiam.bo mnie to wkurza,niech gra sobie czy oglada tv czy nie wiem co ale jak dziecko poijdzie spac a te dwie godzinki niech poswieci dziecku jak wraca z pracy.bo pozbioej to dziecko juz idzie spac.

A tak wogole to masz kawal baby w domu:tak::-) Majeczka jest duza .Moja ma gdzies kolo 90cm a waga teraz to ja wiem..gdzies 13kilo:tak:
A moja ma 3 i pół roku i ma jakieś 98 i 14 kg :szok:, taki chudzielec po mamusi

reklama
Paczki popakowane,starczyło jeszcze na Mambę a z zebranych 810zł zostało 78groszy:tak::-D.Zajadam się faworkami,lubie je ale najgorsze co może być podczas ich prokukcji to wybijanie ciasta.Tłukłam wczoraj z 10 minut a dzisiaj zakwasy i przy wałkowaniu obtarłam skórę na kciuku do żywego:-(.Mam nadzieję,że Walm smakowały.

Ja tam bym wolała żeby Maja była trochę drobniejszej postury bo wiadomo jak jest między dziećmi i obawiam się że jak pójdzie do przedszkola to będą się z niej śmiać, ale jak mam jej nie dać jeść skoro chce:-D:-D:-D

Mnie się wydaje,że Majeczka wcale nie jest jakaś wielka..Mój ma 86cm i 12 kg wazy, więc 15 przy 92 to nie tak dużo Anaconda:tak:

I proszę powiedzcie mi jak jest różnica jak krzesełko ma kółeczka z tyłu a jak jak ma z przodu?

Krzesełko do Karmienia - praktyczne i wygodne HIT (301873415) - Aukcje internetowe Allegro
Różnica jaka jest to nie wiem, ale mnie to tylko te kółka denerwują (w naszym krzesłku są z tyłu), taki plastik-fantastik co się nie kręci :no:, przynajmniej na panelach...Jakbym była mądra to wzięłabym w ogóle bez kółek, od spodu podkleiłabym podkładki filcowe i by hulało jak trzeba, a tak to mamy panele porysowane z każdej strony:wściekła/y:

witam po dosc dlugiej przerwie wlasnie zostalam skarcona przez Marte ze tu do was nie zagladam i oto jestem ide troszke nadrobic troszke bo wszystkiego nie dam rady...

Marta1981 w sobotę nie dam rady bo mąż jedzie robić facetowi auto i nie wiadomo ile mu zejdzie, dlatego też mój plan przygotowałam na niedzielę

reklama
Do góry