reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry ciężko ostatnio pisac bo mała nie daje:no: Ale doczytałam:tak: Teraz gotuję zupkę a Madzia śpi w wózku;-) Może uda się odezwac potem. Buziam mocno!

Witam, u nas dzis super pogoda cieplo i sloneczko ale mamy zakaz wychodzenia a Maja bo ma prawie zapalenie oskrzeli. Naszczescie narazie jestsmy bez antybiotyku ale siedzimy w domku.
A co do Vici to nadal nic nie wiem. Opis nadal ten sam a telefon chyba wylaczony moze go wlanczaja jak sa w Polsce :-(

Dziewczyny, a ja kompletnie nie wiem co robić, bo pisałam was o tej sepsie i okazało się, że ta dziewczynka co zmarła to dostała szczepionkę i po niej się tak rozchorowała:szok::szok:..... i podobno chłopczyk, którego stan jest ciężki to też po szczepieniu.......... zgłupiałam.... nie wiem czy szczepić czy nie:baffled:

A możesz raz jeszcze napisać, o co chodzi? Bo chyba pisałaś, jak byłam chora i nie było mnie na forum przez trzy dni.

Witam ja tylko na chwilke...mala akurat mi zasnela...z moim dziadkiem jest bardzo zle rak z przezutami rak pluc i trzustki lekarz nie daje wysokich rokowan maksymalnie 6 miesiecy zycia cala rodzina zalamana...na plucach guz jest w takim miejscu ze lekarz powiedzial by lepiej nie operoawac by tego nie ruszac...moj dziadek o niczym nie wie lekarz powiedzial tylko mojej babci dziadek mysli tylko ze ma guza na plucach i ze moze zyc rok dwa czy 10 nie zna prawdy ale w poniedziek idzie na badania nie wiem jak one sie nazywaja bedzie wjezdzal do tej rury i tam wszystkie choroby mu wykryja wiec pewnie sie o wszystkim dowie...zadnej operacji sie nie chce poddac d onkologa tez nie chce isc powiedzial ze hce umrzec w spokoju, nie chce isc na zadna chemie naswietlania do zadnego szpitala...i pomyslec ze ten rak tak nagle sie pojawia i tak szybko wyzera czlowieka...rok temu moj dziadek mial robione wszystkie badania lacznie z przeswietleniem pluc i wszystko bylo dobrze w ciagu roku az tak zaatakowal organizm...straszne
A moj mały tez jais kaszelek podłapał no i katarek,,nieźle,,ale to jzu przyniosl z peckola w piatek....

Leika w mieście niedaleko nas ( 60 km) wykryto przypadki sepsy. Dzieci zostały przywiezione do naszego szpitala dziecięcego, bo tam jest mały szpital. Na początku tylko podejrzewali sepse, ale się potwierdziło. Jedno dziecko zmarło - dziewczynka, a chłopiec jest w ciężkim stanie. Jak się o tym dowiedziałam to postanowiłam poszczepić dzieci, ale okazało się, że ta dwójka dzieci chorych na tą sepsę zachorowała właśnie po podaniu szczepionki:no:. W tej sytuacji kompletnie nie wiem co robić. Niby lekarka mi powiedziala, żebym zaszczepiła, ale już pielęgniarka powiedziała mojego M siostrze, żeby nie ryzykowała......... i bądź tu mądry:baffled:. Naprawdę mam dylemat. Boję się, że jak nie zaszczepię to dzieci zachorują, ale jak zaszczepię i wtedy zachorują..........:-(

ooo matko z ta sepsa,,czy te chorobska sie keidys skoncza,,co rusz to cos nowego,,szok..

ja zapraszamw syztskich an ciacho,,,,,,,

Ewcia już lecę;-):-D a jakie masz ciasteczko??
A tak poza tym to masz superancki kalendarz
upiekłam biszkopta i przełozyłam kreme i musem jabłkowym,,mniam pyszne

a do mnie własnie na gg odezwąła sie kumpela ze studiow,,jutro do mnie wpadnie na pogaduchy,,,ludzie jedna normalna,,bo reszta wogole nie chce sie spotykac,ani nic,,nie odzywaja sie jak ja pisze,,zatem ja mam ich w dupie,,a ona zjechala do PL na miesiac i mnie odwiedzi,,zawsze mnie odwiedza,,superrrr

reklama
Mniam to pychotka:tak::-).
Ci ludzie to na naszej-klasie?? Też tam często zaglądam to jest moje nowe hobby;-):laugh2:. Tylko, że z moich klas jest jeszcze niewiele osób, ale wszyscy odpisują.... spróbowali by nie;-);-):-p

Ewcia to miłego spotkanka.....

Do góry