reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc!!!
fajnie jak znajde pozniewj wiecej czasu to wkleje jakies moze zdiecie a moze i suwak jak bede potrafic.
Pozdrawiam.
Fajnie ze istnieje taka stronka na ktorej mozna spotkac fajne kobietki i dzieciaczki i pogadac.

Jestem z Warszawy i mam cale 28 latek.Moja Jula ma 5 miesiecy i 5dni.Moj szanowny malzonek cale dnie w pracy a ja cale dnie z naszym kochanym malenstwem.Teraz smacznie spi ale od wczoraj dosc marudna wiec pewnie nidlugo sie obudzi i da wkosc...hihihi....ale tatus przyjdzie i sie zajmnie...hehehe...

Witam nowe dziewczyny hurtem, bo sie juz pogubilam.
Siedzenie w domu jest tworcze. Tworzymy wizje naszej rodziny i realizujemy ja.
Siedzenie w domu rozwija wyobraznie.Jak kiepsko z realizacja wizji, wyobrazamy sobie, ze jutro bedzie lepiej.
Siedzenie w domu nie jest czasem zmarnowanym- dajemy naszym maluchom to co najlepsze- siebie, a nie platna nianie lub zawirusowany zlobek.
Siedzenie w domu to czas ktory bedziecie wspominc pozniej z rozczuleniem.Kiedy bedziecie chcialy siedziec, a figa z tego.
Siedzenie w domu to czas pielegnowania swojej kobiecosci. Miedzy jedna drzemka dzidzi a druga maseczka na twarz. I zadnych wymowek, ze nie ma kiedy nog wydepilowac!
Siedzenie w domu to czas kiedy uczymy sie kochac swego meza bez zludzen- za to ze jest jaki jest. Ale jest!!!!

fajne, co? sama to wymyslilam. ;D ;D ;D

Ale skromna jestem ;D ;D ;D
Pokazcie mi jezyk. Wstretna Kalina, wstretna. Fu.

ps. Ale ja to naprawde sama wymyslilam! ;D

hej dziewczyny!!!!!!!!
mysle ze kazda z nas na swoj sposob jest kobieta zona mama NIC NIE ROBIACA!!!!!!!!! :mad: :mad: >: oczywiscie tylko nasi mezowie tak uwazaja!!!
moj tez sie zamieniac chcial nie raz! ale tak na prawde to tylko gra na slowa!
ja na niego nie moge narzekac ale tez nie bede pod niebiosa wychwalac! dzieckiem sie zajmie ale w domu......lipa! >:D
wlasnie syna usypia! ale talez po kolacji nie wyniesiony!

Witam.
Byłąm dizś na zakupkach w Tesco i kupiłam Olkowi kurtkę ocieplaną z kapturem (super) za 9 zł ::) Przecenione z 49,99 bo ostatnia. Pochodiz w niej tylko zime i kawałek wiosny pewnie ale za 9 zł ?
Kupiłam tez pizamkę z flaneli za 4,99 i bluze z kapturem za 4,99 też. Dodatkowo gruby bezrękawnik z kapturem za 14 zł i tez ostatni i przeceniony.
Kalina super poiwedziane ;D
mordziulka pisze:
hej dziewczyny!!!!!!!!
mysle ze kazda z nas na swoj sposob jest kobieta zona mama NIC NIE ROBIACA!!!!!!!!! :mad: :mad: >: oczywiscie tylko nasi mezowie tak uwazaja!!!
moj tez sie zamieniac chcial nie raz! ale tak na prawde to tylko gra na slowa!
ja na niego nie moge narzekac ale tez nie bede pod niebiosa wychwalac! dzieckiem sie zajmie ale w domu......lipa! >:D
wlasnie syna usypia! ale talez po kolacji nie wyniesiony!

Ja to już sie przywyczaiłam do tego po tylu latach bycia razem ;) Czasem go pogonie do opieki nad Olkiem a w domu wg mnie facet nie powinien robic gdyż pracuje i to jest jego obowiązkiem a ja uwielbiam sprzatać, gotować i robić w domu. Oczywiście jak się źle czuje to mi zawsze pomoże.
Naraziłam Wam się? ;)

reklama
Witam! Jeden dzień mnie tutaj nie było a tyle do czytania....Fajnie :laugh:

Faceci zanim nie beda zajmować się dziecmi i domem to nie doceniom ile to roboty :p Mój wczoraj stwierdził ze jestem wyrodna matka bo poszłam sie wypluskać do wanny a mu wreczyłam małego >:D
A tak po za tym to na mojego nie mogę za nadto narzekać. W piątek wybywam z domku ide na piwko i ploty z przyjaciółką a moji mężczyzni niech radza sobie sami.
Co do sprzątania w domu to już się przyzwyczaiłam ze to na mojej głowie. A ponadto nie lubię jak ktoś mi sprząta bo ja muszę miec wszystko jak ja chce. Ponadto lubię zajmować się domem :D Ewa mi się napewno nie naraziłaś bo ja chyba jestem z innej epoki gdzie facet zarabiał a kobieta prowadziła dom.

Do góry