reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry!

Nocka dziś na szczęście dużo spokojniejsza była :) Standardowo - dwie pobudki i o 6 już koniec spania ostateczny.

Sewa - powodzenia z dietą!

Witajcie!! No i nie pojechałam do laryngologa:no: Mój Adrianek wstał rano i miał prawie 38 gorączki:baffled: Nie mam pojęcia co mu może byc bo nie ma ani kaszlu ani kataru, gardło go też nie boli:confused: Zobaczę za jakiś czas jak mu przejdzie to wyjdę z nimi na chwilkę, bo ciepło. Madzia się pół nocy kotłowała, a teraz chodzi i marudzi:dry: Chyba miały za dużo przeżyc wczoraj.
To ja się dołączam do kawki:-D

Leika cieszę się, że noc spokojniejsza dziś była.

sikoreczka zdrówka życzę dla chorowitków.

Dzieki za kciukasy, z całą pewnością się przydadzą, bo czuję, że cieżko będzie z tym moim odchudzaniem :baffled: ale zbieram się w sobie i...... do dzieła.

LEIKA dobrze ze dzis spokojniejsza mialas nocke:tak:

SIKORECZKA tobie znowu wspolczuje i buziole dla Adrianka:tak:

Wiecie co a ja znowu zmieniam kolor wlosow:dry:. Znudzil mi sie blond tym bardziej ze problem z odrostami duzy ( bo swoje naturalne wlosy mam ciemne):szok:. Jutro przyjezdza do mnie kuzynka - fryzjerka i robie sobie ciemny braz:-) Chyba ze nie przyjedzie:confused: Chcialam czarny, ale mi odradzila bo powiedziala ze na tak rozjasnione wlosy to by mi mogl wyjsc niebieski zamiast czarny:baffled: i doradzila mi ciemny braz. Ciekawe jak bede wygladala:confused:

Sewa, powodzenia z dietą!!
Terminu obrony jeszcze nie znam, dziś będę dzwonić na uniwerek ale ostatnio gość który się tym zajmuje nei był uprzejmy w ogóle odbierać telefonów, a wiem na pewno, że był w pracy (koleżanka czekała do promotora i mówiła, że tamten buc siedział cały czas u siebie!)... zobaczymy czy się dodzwonię!

Iwona, ciemny brąz brzmi ciekawie :tak:

Sikoreczka, uściski dla małego choraska, oby wydobrzał!

reklama
SEWA to wcale jeszcze nie najgorzej - nadwagi nie masz:-), ale skoro chcesz mniej to zycze powodzenia i trzymam mocno kciuki:tak::tak::tak:. Ja nie mam silnej woli i nie potrafie sobie odmowic jedzenia - tym bardziej dobrego:zawstydzona/y:

Do góry