reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

IwonaC ja ci w czyms pomagalam:szok: kurcze nie pamietam....ja taki los komputerowy jestem ze nie iwem czy moglam ci cos pomoc. Ale jak tak to ciesze sie bardzo :-)

Ups pomylilam cie z Pycha:sorry2: ale to nic takiego;-)

po co na priwa? nie lepiej na wątku z przepisami?:-)
Ja też robię chińszczyznę, bardzo chętnie porównam przepis...

No wlasnie ja tez cos takiego robie ciekawe czy podobnie:-) mimo wszystko tez bym przepis chciala moze Iwonki jest lepszy:tak:

No juz posprzatalam teraz tylko jeszcze ziemniaczki dla M ugotowac i na zebranie o 17.30:baffled:

reklama
hej kochane ja dzis produkuje ogórkową a chinszczyzny tez nigdy nie robilam moj mezus bardzo lubi rozne wynalazki i roznowsci w kuchni gdzie ten przepis podalyscie ????

Ja uwielbiam warzywa mrożone Hortexu z przyprawą orientalną, dodaję do nich mięsko pokrojone w paseczki (kurczak lub wieprzowe), smażę, potem jeszcze zwykle daję ugotowany ryż (zazwyczaj z kurkumą albo curry żeby był żółty).

Mężuś wrócił, oczywiście się rozkleiłam. Chyba bardziej przeżywam niż on.

Rany dziewczyny ale naklikałyście:szok:Miałam 4 stronki do nadrobienia a przez to czytanie nie pamiętam co u kogo dokładnie się działo:-D
Witam nową mamusię!:tak:Czarna 83 nie martw się tu u nas szybko się wdrożysz we wszystko:-Da najbardziej to w siedzenie na necie:-Di zapominanie o bożym swiecie:happy2:
Jusia po ciężkich przeprawach w pracy to wolne ci się należy:tak:Trzymam kciukasy i na pewno dasz sobie radę:-)
OlaK to przykre co spotkało Twojego męża:tak:Ale napewno szybko coś wymyslicie i dacie sobie ze wszystkim radę:-)
Iwonka yyyyyyyyyymmmmmmmmmmmm mniam pyszności gotujesz:tak:Teraz ja mam ochotę na chińszczyznę ale niestety mam pierogi ruskie:-D
Elisabeth, Iwonac.28 uważajcie bo faktycznie kuchnie popalicie:happy2:Wy to najlepiej możecie powiedzieć jak BB wciąga:-D
Vici dużo zdróweczka dla Was:-)
No chyba sobie poradziłam. Ja teraz idę sprzątać w łazience i chyba muszę pranie nastawić bo Madzia jak wracała ze szkoły obtarła całą kurtkę o murek i jest teraz błękitno-szarobura:-DMoje maluchy sobie szaleją i zauważyłam ze Mati już coraz lepiej sam sobą się zajmuje i mam na wszystko dużo czasu:tak:Jak posprzątam to może trochę powyszywam bo ostatnio nie robiłam nic ale nie wiem jak to wyjdzie bo obiecałam dzieciom pyszne ciacha upiec:-)

A ja się już żegnam, do juterka, bo tym sposobem to bym cały dzień przy kompiku spędziła:tak:;-):-)
Trzeba Kubusiowi jakiś deserk dac, potem na spacerek, kolacja, kapiel, MjakMiłość, na wspólnej, you can dance... no i spać...
No to bawcie sie

A mi się odechciało sprzątać:-DNo ale i tak mnie to czeka prędzej czy później:tak:A teraz trzeba kawusię sobie zrobić bo dziś do późna czekam na męża:-)

Witam przy kawusi! :-) Już obiadek zjadłam, niestety sama bo mi się córcia zbuntowała i nie miała ochoty zjeśc. Chyba jej do tegogdzieś z tyłu zębolek idzie, bo z noska już nie leci a marudna okropnie. Synio w przedszkolu lepiej już się nie rzucał na dzieci ale udało mu się kolegę udusic z miłości:baffled: No i pani mówiła że ciężko mu idzie sprzątanie po sobie. Nie to że nie umie ale że olewa i udaje że nie wie o co chodzi. Hmmm... skąd ja to znam. W domu też ciągle wojna sprzątaniowa więc mnie to wcale nie dziwi:dry: Może za jakiś czas dojdziemy z nim do ładu i załapie. :sorry2:
Czarna83 my również witamy ciebie i twoje córeczki!:tak:
Jusia to miło że w pracy się układa. Oj też pamiętam początki na kasie i do tego w nowootwartym obiekcie bez nadzoru. Dasz radę! A teraz odpoczywaj!
Olak przykro bardzo z powodu pracy męża. Trzymaj się! Ułoży się, a jak ci smutno to płacz. A jak wolno ci!
Iwonka2006 też robię chińszczyznę wg swoich "widzimisię" i dodaję do tego albo ryż albo makaron chiński. A swoją drogą to mi też smaka narobiłaś:-D Już dawno nie miałam!
Vici dużo zdróweczka! Niestety zaczął się sezon chorowity, ja tylko patrzę kiedy mały poleci. Eh.. a razem z nim Madzia i ja. Zazwyczaj tak się to u nas kończy.:dry:
Idę produkowac pulpeciki bo mi się za chwilkę dziecię obudzi i nie dam rady!:happy2:

Elisabeth, ale fajny masz program na wieczór!! Ja pewnie z komputerem siądę ok 21 przed jakimś filmem i po godzince kimnę jak to ja ostatnio. M jak miłośc mnie oczywiście ominie bo muszę usypiać młode, a ono życzy sobie zasypiać przy mamusi...

Aniab, oj mi też się nie chce sprzątać.... toteż dziś już nie ruszam, zresztą muszę dokończyć prace i lecieć do gina.

Buziaki dla wszystkich!!
Mąż jakoś dobrze znosi sytuację, ja niby też od dawna wiedziałam, że nie jest tam szczęśliwy z tym durnym szefem, ale jednak mi smutno.

reklama
Ola.K jakby w pracy nie było- dobrze czy źle, to utrata jej jednak smuci:tak:Masz prawo być smutną. Dobrze ze mąż dobrze to znosi:tak:
A ja jednak sprzątnęłam i uszykowałam ciasto na rogaliki:-)Nie miałam dużo do sprzatania bo z reguły codziennie ogarniam chatkę.
Teraz oglądam rozmowy w toku o dziadkach i wnukach. Idzie się pośmiać z niektórych:-D

Do góry