reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no wiesz malutka co do chsztu teraz nawet do zamuwienia to poprostu juz ludziska sie przyzwyczaili ze teraz w post sie nie chszci nie  a co do tradycji to pomalu juz zanika bo teraz lud coraz bardziej zabiegany a przeciez fajnie jak tak dawniej bylo ze chszestna kupila koszulke sama zajela sie biala szata czyli chusteczka-wyszycie czy napisanie  a chszestny swieca i wogule a teraz to jak  sama niezadbasz o wszystko to okarze sie ze np.niema swiecy bo ja i o takich slyszalam

reklama
no ja narazie uciekam bo wymyslilam se te porzadki wiec juz musze dopkonczyc choc strasznie mi sie niechce ale jak juz zaczelam to nic mi teraz nie pozostaje zajze potem co nastukaluscie pozdrowionka

U mnie jest tak ze rodzice dogaduja sie z chrzestnymi kto co kupuje ale ubranko zazwyczaj kupuja rodzice i swiece też  a chrzestni co najwyżej kupuja białą szatke ale  ja juz mam biala szatke wiec chrzesni maja luz. Musza tylko pomyslec nad prezentem.

Moje plany wzieły w łeb. pada wiec mycia okien nie bedzie. Ciekawe kiedy ja je umyje jak nastepny tydz to bedzie latanie

Ja zawsze zac zynam porzadki w czwartek przed palmowa i na palwowa juz koniec
Wielki tydzien odpoczynek, bo nic nie gotuje wszystko od mamy dostane!! :p :p

no malutka to ty wygodna jestes a nawet nic nie pieczesz? no chociaz ja tez moze bede miec luz bo moze wyjedziemy ale kurczaka faszerowanego i tak zrobie i placuszki tez popieke bo musze zabrac z soba do dziadkow tylko jeszczeniewiem czy pojedziemy bo zalezy czy dziadek zdazy przyjechac z trasy i pozalatwiac sprawy z nowym autem ale czas pokarze czy tak czy tak to my i tak mamy gdzie sie udac w swieta do jednych dziadkow i do babci drugiej wiec...

Witam babeczki nie nadrabiam bo czasu brak

wczoraj moja teściowa wróciła i pierwszy raz zobaczyła Majutka ale było super!!!!

Włąsnie kilka rzeczy opchnęłam na allegro tych najmniejszych super bo te najgorzej sprzedać, a na zabawke porządną bedę miała dla Majutka :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Ja planuje wystawic za tydzień nasz wozek na allegro .Doładuje troszke ciuszków jako gratisy bo mam tego od groma ...tych najmniejszych własnie ::) i co najgorsze..nówki bo Jsiek niezdażył ubrac ::) mam nadzieje że go sprzedam bo jak nie to juz widze wizje przyszłego miesiąca ....chleb ze smalcem ::) .

...ale ważne że nowy wozek będziemy mieli ::) :p

Do góry