reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonkac.28 ale super!!!!!!!!!!!!!!!! Na pewno się strasznie cieszysz. Zresztą ja się cieszę z każdego słowa które Mati umie powiedzieć ze zrozumieniem a jest ich już 23:tak::-)

Ania138 a nie boisz sie drugiego porodu? Pierwszy mialas naturalny?Pewnie kiedys pisalas ale nie pamietam juz.....

Pierwszy miałam naturalny i jeśli można tak powiedzieć to bardzo miło go wspominam, szybko, sprawnie i aż tak bardzo nie bolało ;-), no dobra bolało ale nie bardzo pamiętam jak:sorry2:. A teraz nie wiem czemu boję sie jak diabli, można nawet powiedzieć że jestem przerażona, nie wiem czemu. Chyba dlatego że niby wiem czego się spodziewać ale tak naprawdę to nie wiem bo przecież teraz może być zupełnie inaczej, a wyobraźnie też robi swoje i zaczyna wyolbrzymiać wszystko, makabra. Dobrze że nic mi się nie śni, jeszcze.

A dywan bardzo ładny, kolorystycznie bardzo by mi pasował do pokoju :tak:, a jak jest większy to cieplej zimą będzie :tak:. A co ja widzę Vanesska bawi się zwierzątkami :-D, Majka ma pierd.... na ich punkcie :tak::-D. Ma zwierzęta domowe, pieski, kotki itp i wszystkie razem nazywają się "cielaczki", pakuje je do torebki i nosi z pokoju do pokoju, układa w rzędzie, parami itp. :-D:-D:-D
IWONKA mnie sie dywan bardzo podoba:tak:

Dziewczyny a moj Kubus w koncu powiedzial MAMA:tak::-):-):-)

GRATULACJE dla Kubusia i szczęśliwej Mamy :tak::-D:-D.

iwona.c28- gratulacje dla ciebie i synka!

Iwonka - mam nadzieję, że przyzwyczaisz się do dywanu i jeszcze będzie Ci się podobał.

No własnie, ciekawe jak tam u Ewci i kolejnego dnia w przedszkolu Matiego?

A my dziś pojechaliśmy z mężem oglądać działkę, którą być może kupilibyśmy pod budowę domu, ale niestety nic z tego nie wyszło tym razem :dry:

reklama
Do góry