wiecie co mamuski te ktore sie wybieraja na spacerki uwazam ze mimo tego ze jest cieplej to napewno zle niezrobicie jak wyjdziecie jeszcze tymi zimowymi wozeczkami chodzi mi ze tak jak bylo zima tylko poprostu mozecie troche lzej ubrac dzidzie bo ja uwazam ze nie ma co lapac za szybko tego wiosennego powiertrza a jeszcze nadodatek marcowego ja tak uwazam no ale moze zeczywiscie w innych regionach polski jest dzis cieplo bo u nas jest ladnie ale jest dosc ostry wiatr cieplutkich spacerkow
reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Slonce po woli przebija wiec sie szykujemy na spacer1
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
witam witam!!!!!!
pewnie spacerujecie! ja mam z glowy! hubert ma zmiany w oskrzelach i plucach! dostal zastrzyki i moze jakos to bedzie! powinien sie podkurowac do poniedzialku! mam nadzeje! powoli dociera do mnie mysl ze jedziemy!
pewnie spacerujecie! ja mam z glowy! hubert ma zmiany w oskrzelach i plucach! dostal zastrzyki i moze jakos to bedzie! powinien sie podkurowac do poniedzialku! mam nadzeje! powoli dociera do mnie mysl ze jedziemy!
Malutka Ta jedna butla to od zaklinaczki ale z ceną to chyba z choinki się urwali.podobno dobra jest jak dziecko nie umi ciagnąć z cycka bo dzidzia musi też z niej ciągnąć ostro i uczy się wyrabia bużkę do ciagnięcia cycka.
Sama jestem ciekawa czy jest skuteczna
Sama jestem ciekawa czy jest skuteczna
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
noelia dzieki!
wlasnie hubert wstal i juz po jedzonku jest a teraz ja zabieram sie za obiadek!!!!!!!!
wlasnie hubert wstal i juz po jedzonku jest a teraz ja zabieram sie za obiadek!!!!!!!!
reklama
widze ze malo was tu dzis teraz a ja wpadlam tylko na chwilke bo "mam zamiar"zabrac sie za mycie okien co by lepiej swiat widziec no wkoncu trzeba zaczac robic wiosenne porzadki moja mala toska wlasnie prubuje zeby usnela ale jakos chyba jej sie niebardzo chceno zobaczymu mooozeee sie nam uda usnac
Podziel się: