reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam z wieczorka
dzięki wszystkim za rady ,faktycznie trzeba usiąśći wszystko przemyśleć,przeliczyć ile możemy na ratę dać tylko ja też tchórz jestem i niewiem jeszcze jak to będzie ,ale jedno powiem niemam żle z teściami, ale już chcę na swoje iść :-[

reklama
TEN JEST FAJNY DOMEK
image2nt.jpg

noelia ja chcialam cie zapytac ile metrow kwadratowych jest w tym domku jak mozesz to napisz bo mojego meza to ciekawi wiesz on robi wykonczenia i wogule takie tam remontowe sprawy no musze sie pochwalic ze duuuzo potafi to czekam na jakies informacje

zeczywiscie puuuuusto tu ze chyba wolne wieczorki rodzice maja i szaleja no mnie tez maz wygania bo z pracki wrucil i musi troche pobuszowac se no niech mu tam bedzie moze jeszcze wpadne a narazie uciekam wrazie co do do usluszonka do jutra zobaczymy ktora sie pierwsza obudzi i dorwie do kompa papapa :D :D :D

reklama
Do góry