reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anulka, to dobrze, że rano wstałaś, napewno coś Bóg ci dał dzisiaj, no, bo napisane, kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje! :D
Ja jakoś...powolutku...przeturlałam sie przez popołudnie. Mały był..uhh...namolny bardzo, a ja chciałam stronke porobić www...Ale on miał inne plany. Trudno. Juz wieczor, wykapany, połozony, ale jeszcze kwęka cichutko. No, są takie dni. My sie nie boimy, wszystko przeżyjemy.
patrze za okno. Cicha ciemnoć na mojej uliczce...uliczka nazywa się Cicha...naprawdę. Cisza na Cichej. Mrok.Cicho poszeptuje zegar...
Z ku`chni pachnie....że aż niebo sie otwiera. To chleb sie piecze. Zazdrośccie mi- ukroję sobie taka pachnącą pajdkę...z maseł·kiem. :laugh:

reklama
Kalinko jak to nostalgicznie i wierszowato zabrzmiało.A tak poza tym jakbym o tym maluszku to ja napisała bo Mateuszsek też okapany kwęka w łóżeczku.

Hej
Jestem nowa ne tej stronce i muszę szczerzepochwalicmojego MĘŻULKA kochany jest i tyle. Pomaga mi i w ogóle co prawda nie spi z nami ale mała ładnie śpi w nocy, od początku wstaje tylko dwa razy na jedzonko. jak ostatnio sie złościłam że nie mam kiedy gotować to powiedział że rozumie i jak wróci z pracy to sam sobie ugotuje. nawet powiedział że rozumie że siedze na komputerze zamiast gotować jak chwilka wolna, bo przecież zwariować można od ciągłego opiekowania się dzidzią i gotowania i sprzatania. czasem nie mam już sił, ale dobrze że mam jego bo mi troche lżej.

Pogoda zrobiła się spiąca ze nic sie nie chce.Ale musze zabrac sie do roboty bo obiadek jak nic nie chce się sam ugotować a szkoda :p

Hej. Jestem nowa na tej stronce. Siedze w domku z dzidzia i to w dodatku daleko od ojczystego kraju :-[....czuje sie tu bardzo samotna bo mezulek w pracy a mam tu tylko jego i dzdzi, wiec same rozumiecie. W dodatku z jezykiem u mnie marnie wiec i nawiazywanie nowych znajomosci nie jest proste.Od marca ide na kurs i mam nadzieje ze sie troszke podszkole ::)
Aktualnie pichce, sprzatam i to wszystko co wy ;D
pozdrawiam

Kunda-dzieki za zyczenie dla Noe powturzyam :) a foworki to chyba jeszcze niestety nie dla mnie :-[ podobno na pcztku musze sobie darowac tluste

Witam wszystki nowe mamunie,ktore siedza w domkach :) :) :)

Korcze cos mi sie klawiatura psuje .....
Dzi

Niedosyc ze klawiatura to i zamiast Ewie to Kundzie podziekowalam i wyslalam dwa razy,cos dziwnego z kompem mi sie dzieje

A ja mam wrażenie że wychowanei Olka w wieku 11 mieisęcy pociągnei za sobą ofiary. Tylko nei iwem kto polegnie. Ja czy Olek? 8)

reklama
Do góry