reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej.na razie zapoznaję się ze wszystkim na tej stronie.w końcu będę mogła pogadać z mamami będącymi w takiej sytuacji.trochę nie wiem jak ,gdzie się poruszać.chciałabym wstawić zdjęcie mojej Tisi ale nie wiem jak to zrobić.tak samo jest z suwaczkami.gdzie je znalezc.chciałabym tez oddać rzeczy po mojej córci potrzebującym mamom z Łodzi lub okolic ale nie wiem gdzie zamieścić takie ogłoszenie.całusy.
Na stronie glownej masz wszytkie tematy i tam sa ogloszenia typu oddam np. a suwaczek to kliknij w ktorys co mamy my i otworzy ci sie strona z nimi.ZXawsze potem mozesz je zmienic.Jak cos to pisz.
Tu jest link do ogloszen https://www.babyboom.pl/forum/oddam-f40/

reklama
o nie kochaniutka, trzeciego to już z całą pewnościa nie będzie :no::no:
no no nie mow hoop kochana,,,,czas pokazeee

Ja tez do staruszek się zaliczam, pod namiotem jak powiedziałam parę słów prawdy męża kuzynce to mi powiedziała że jestem stara i zgorzkniała :szok::-D:-D:-D:-D (ona jest młodsza ode mnie 2 lata ), a ja mam 25 lat :-D:-D
uuu cwiarteczka--fajny wiek,,
bo potem juz blizej 30 i zle wyglada,,ja rok starsza,,(w sumie to jeszcze mam 25)

reklama
Do góry