reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No właśnie Sewa ja też tak mówiłam do niego,że mały będzie miał go na dłużej i jak dla mnie to jest fajniejszy:-), bardziej podobny do rowerka:-D

Mania teście mieszkaja dwie przecznice dalej i ja z nimi nie utrzymuję kontaktu, czasami teściowa przyjdzie, podnieść mi ciśnienie.... a mój teść widział mojego syna a swojego wnuka jak ten miał 3 m-ce teraz ma 2 lata i 2 m-ce :szok::szok::szok::szok: Ale to długa historia i szkoda moich paluszków na klikanie o nich :tak::tak:

Chyba Novaczka wrocila z wczxasiow bo na gg mi sie pokazalo dzxisiaj:tak::-)
Dobra ja juz na prawde ide spac,jutro musze sie zajac suwaczkeim:-)juz mi sie litery placza..............
Pa pa pa pa pa:-D

heheheh oj czemu tak musi byc nie z tymi tesciami .ja sie ciesze ze mieszkam tak daleko ale juz sie wkopali ze przyleca na 1 tydz w pazdziernik kur.... szok ale bedze miala zjeba.... tydzien hehheheh wyprowadze sie do kumpeli hihih

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie zazdroszczę takich gości :no::no::no::no:

reklama
Dominika fajne oba,ale ten droższy lepsiejszy na dłuższe miesiące...
Iwonka no nie masz,a musisz w pospisie usunać,b wyświetla taką ikonkę cyzli on tam jest wlejony alt go tu nie widac:dry:
Nom też Iwonka widziałam Novaczke,ale niech sie przespi,bo ztyrana zapewne po podróży....
mania pisaj śmiało,to zawsze lepiej na sercu,bo nikomu tego nie powiesz,a nam BBmowym babiczkom możesz wsi gadać tzn pisac tutaj,my poczytamy i ty sie wyżalisz...:tak:

Do góry