reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj ja to sobie teraz nie mogę wyobrazić jak to kiedyś było jak nie miałam neta :confused::confused::confused: super sprawa.

A u Ciebie... pewnie niech mąż zakłada będziecie gadać do oporu tak jak my....
no dzisiaj oznajmil mi ze zakłąda,juz mu dawno mowilam,ale skad on ma wiedziec gdzie tam sie zalatwia interneta,,,,ale szef jego założyl i teraz weźmie dla neigo drugi,,,takz ebedizemy gadac uuuu do nocyy

reklama
Przy składaniu wniosku o paszport dla dziecka musicie być wszyscy troje. Odebrać możesz sama bez dziecka tylko z dowodem swoim musisz sie zgłosić. Paszport pięcioletni dla dziecka kosztuje 30 zł.

A mój syn to Jędrzej nie Andrzej :tak:

A to miejsce superalne :tak::tak::tak: tez bym sobie pojechała :tak::tak:

Kurcze z tym paskiem,jzu bym teraz złożyła,ale jak tu bez męża złożyć..ych musze na niego zaczekac,takze na pewno w sierpniu tam nie skoczymy sobie niestety....dopiero w październiku...ale luzik damy rade...poczekamy...
poczyatlam o tym w necie...

My złożyliśmy wniosek o pasek dla Jędrka jak mąż na święta przyjechał :tak::tak::tak: miesiąc czekałam na odbiór :tak::tak:

Sewa oglądałaś ostatnio liste mamusiek założoną przez czarną..jejku ile ich (nas0 tam jest....a znamy kilka z nich...tylko niektore to na liscie,albo raz napisały i tyle-głucho po nich....

My złożyliśmy wniosek o pasek dla Jędrka jak mąż na święta przyjechał :tak::tak::tak: miesiąc czekałam na odbiór :tak::tak:
O kurcze,no to my teraz w sierpniu musimy złożyć,bo jak miesiac to po 20 wrzesnia uzysamy dopieor go,to akurat,potem wyjazd...
Kurcze nie wiem kiedy dziecka ur zrobic?? chyba dopiero w październiku wypadni mi robić,bo tak kurcze mężulo zjedzie,bo nie będe teraz robiła w sierpniu:confused:

Widziałam :szok::szok::szok::szok: tak naprawdę to pisze nas kilka, a reszta po kilku postach się wyłamuje....
no dokładnie,ja tam czasami zaglądam czy jakaś znowu mamusia zawitałą do nas na liste....

Kurcze nie wiem czy mam dziecku robić w przedszkolu tez urdiznki....hmmmalez mam głowe ,,nie mam chyba czym zaracać i na zaś już myśle o tym...

reklama
Do góry