reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W styczni mam zamiar sie przeniść do męża :tak::tak::tak: ale może się to przeciągnąć do świąt wielkanocnych :-( bo ja tu mam jeszcze parę zobowiązań i nie wim czy uda mi sie to załatwić do stycznia :baffled: mam nadzieję, że tak, bo ja juz tak nie mogę żyć.... boję się ale........ jakos to będzie :tak:
nie ma sie czego bać,nie pękaj stara;-),lepiej z mężem tam ,niż tu sama...:tak::tak:

reklama
ja to tez bym chciała sie gdzięs wynieść,,ale gdzie,,chyba do piwnicyyy,bo tam wolne i miejsca mają..hahha

Najlepeij to domek,ogródek,,ale kto by tego nei chciał,,,,....

Ja etraz ostatnioc zytałam,ze koło mnie chca dwupojowe na trzy zamienić..tzn odwrotnie(bo aj mam 2),,to bym też chciałą,,,iz balkonem dużymmm,a nie bez:-(....
ale mój M to zapewne pwoiedizałby tak"z bloku w blok nie da rady"..bo on musi miec powietrze,,,
taaa tak jakby to on siedizał w domu,hahaaa

Ewcia nie masz balkonu :baffled: to Ty kobito przerąbane masz :-( a mieszkanie w bloku to.... beznadzieja :-( ja też chciałabym miec swój dom.... może kiedyś moje marzenie sie spełni.....

Sewcia chcesz nektarynke i cole??bo ja mam takei fajne powiązanie kolacji o 23:30,,a cotam....

wogóle to masz straszną srajtaśme,,nie chce sie szybko rozpuścić,miałąmw czesniej łądną żółćiutką mięciutką,no i myślałam,ze to od tego,ze tam jakaś chemia,,,,no i dizsija kupiłąm szary papier,,,,a tu dalej sie za szybko nie roztapia,trzeba kilka razy spłukać,mogłam tamten fajny zostawić,a nie szary:-(,,,chciałąm być mądrzejsza od papieru....chyba mi nie wyszło...:-p:no:

Ewcia nie masz balkonu :baffled: to Ty kobito przerąbane masz :-( a mieszkanie w bloku to.... beznadzieja :-( ja też chciałabym miec swój dom.... może kiedyś moje marzenie sie spełni.....
taaa u mnie mąz jadąc tam na tiry miał plany do domku,,ale oczywiscie auto ma pierwszeństwo,,ale na chu...jjj mu auto skoro ma dwa dobre i duże.....achhhh on zarabia wiec niech rozwala gdzie chce...:zawstydzona/y:

Sewcia chcesz nektarynke i cole??bo ja mam takei fajne powiązanie kolacji o 23:30,,a cotam....

wogóle to masz straszną srajtaśme,,nie chce sie szybko rozpuścić,miałąmw czesniej łądną żółćiutką mięciutką,no i myślałam,ze to od tego,ze tam jakaś chemia,,,,no i dizsija kupiłąm szary papier,,,,a tu dalej sie za szybko nie roztapia,trzeba kilka razy spłukać,mogłam tamten fajny zostawić,a nie szary:-(,,,chciałąm być mądrzejsza od papieru....chyba mi nie wyszło...:-p:no:
o kurr...napisałam ci z emasz fajna hhahahahhaha:-D:-D:-D:-D:-Dzamiast mam..........alez sie z tego brechammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:-D:-D

:-D:-Dno nie moge z tego,,,,ze masz faja srajtaśme,,buaha ja sie w głos smieje jak to widze,,,,ze masz,,,,,,,,o kurka,,,ale ja jezdem chora....osądziłamn twoją srajtaśme zamist mojej:-D:-D:-D:happy2::rofl2::baffled::-D:-D:-D

reklama
OOOO to nie fajnie...... ale pewnie domek też będzie :tak::tak::tak: tylko nie od razu, a za parę lat. My ostatnio rozglądaliśmy się za placem, chciałam zobaczyć po ile teraz chodzą .......... załamałam się..... ale duże mieszkania w bloku też mają za*****biste ceny :szok::szok::szok::szok:

Do góry