reklama
Pycha
mama Mai i Marty
ja melduję sie, ale chyba chwilowo, bo trza się mężem zająć
E
Ewcia81
Gość
taaa alez pobalowała,,,długo,,,Ja dziś pobalowałam i dopiero przed 22 wróciłam do domu , Jędrek padł bo tak się wywściekał z cioteczną siostrą, że już p[adal na twarz;-)
no dokładnie.taktakkOstatnimi czasy to tyle nowych kobitek do nas zawitało, a została tylko Iwonka c.28 wszystkie gdzieś uciekły
bijesz na akorddzisiaj dobijesz do 1000 gwarantuje,hahaaJa pitolę jeszcze 99 postów i dobiję do 1000 ale sie ostatnio rozpędziłam
Pycha
mama Mai i Marty
dobra ja sie wyłączam
pa pa
dobranoc
pa pa
dobranoc
E
Ewcia81
Gość
ja tez zawsze sama do siebie pisze,,hahaaDziewczyny!!!! Gdzie jesteście, bo ja monolog odwalam :---(
E
Ewcia81
Gość
wogole tak dzisiaj jakoś zasuwam,ze co chwiel mi pisze BB z emam czekac,bo jeszcze tamten ledwo poszedl post i co chwila tak msuze czekac,achhh jestem szybsza od kompa,,,
reklama
E
Ewcia81
Gość
No i maluch oddelegowany do pokoju swojego...
taa iwona.c28 to ma dzisiaj nielada zadanie...nogi męzowi rozkłądać tfuu ukłądac do snu...musi sie nim dzisiaj żonka zająć łądnie,,jutro nam opowie co i jak....gdzie ta noga w końcu wyladowała podczas......;-)
taa iwona.c28 to ma dzisiaj nielada zadanie...nogi męzowi rozkłądać tfuu ukłądac do snu...musi sie nim dzisiaj żonka zająć łądnie,,jutro nam opowie co i jak....gdzie ta noga w końcu wyladowała podczas......;-)
Podziel się: