reklama
E
Ewcia81
Gość
iwona szykuj sie dla meżą...łóżęczko itp itd
sewa
mamuśka ;-)
Widzę, że tu wesoło. :-)
Ja czuwam i co jakiś czas mierzę temperaturę synkowi. O 23.00 miał 38,7. Pop konsultacji z lekarką dałam mu czopek Calpol. Wcześniej o 19.00 dostał Ibum w syropie. Stresuję się niesamowicie, bo wczoraj mój siostrzeniec trafił z b. wysoką temp. do szpitala. Pojawiły się u niego drgawki. W ogóle dużo dzieci ma albo wysoką temp., albo wymiotuje i to prawdopodobnie przez te upały. Staram się wychodzić tylko wieczorami, ale jak pisałam kiedyś w domu też mam niezłą saunę. Trzymajcie kciuki za spadek tempertury Łukaszka i za oknem, bardzo Was proszę cioteczki
Kochana trzymamy kciukasy Zobaczysz wszystko będzie dobrze a może powinnas podać paracetamol w czopku on jest świetny, na mojego Jędrka to działa najlepiej.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
iwona szykuj sie dla meżą...łóżęczko itp itd
Ewcia no szykuje szykuje
Tylko co on biedny z tą nogą zrobi
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Kochana trzymamy kciukasy Zobaczysz wszystko będzie dobrze a może powinnas podać paracetamol w czopku on jest świetny, na mojego Jędrka to działa najlepiej.
Właśnie nie mam nic innego, jak Ibum i Calpol w czopkach. Jutro uzupełnię apteczkę. lekarka zalecała Efferalgan 150 - stosowała go może któraś z Was??
sewa
mamuśka ;-)
zostawi za wyreczkiem ;-)Tylko co on biedny z tą nogą zrobi
sewa
mamuśka ;-)
Jędrkowi nie pomagał, u nas najlepiej sprawdza sie paractamol w czopku bo syrop to też tak sobie.lekarka zalecała Efferalgan 150 - stosowała go może któraś z Was??
E
Ewcia81
Gość
taaa albo ty bedziesz duszą przewodnią w wyrkuuuzostawi za wyreczkiem ;-)
reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
zostawi za wyreczkiem ;-)
buhahahaha dobre
Marlenka a ten paracetamol to w czopkach oczywiście.
Podziel się: