reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

ale się dzis fajnie czuje, a wiecie dlaczego??? bo po 3 dnia jeżdżenia na rowerze i nie jedzenia kolacji zgubiłam 1 kg :happy::happy::happy: oby tak dalej :-)

a teraz muszę zmykać, bo mała zceka na teletubisie, a nie mam dvd, tylko przez kompm jej moge włączyć

pa

reklama
A ja dziś chyba wybiorę się do lekarza z Jędrkiem na kontrolę :tak: Już mam dość tego chodzenia po przychodniach, ale jak pójdę dziś to będę miała z głowy i na weekend lekką głowę :tak: U mnie zapowiada się kolejny upalny dzień :tak:mam już dość:-(mogłoby się troszeczkę ochłodzić.

Ania138, nie martw się, przecież Twój synek wcale nie musi mieć problemów z siusiakiem. A w ogóle doświadczony pediatra dzieci mojego kuzyna twierdzi, ze nie trzeba czekać ze ściąganiem tylko zrobić to jak dziecko jest jeszcze malutkie (synek kuzyna miał ściągnięty napletek chyba w wieku 3 miesięcy), bo wtedy szybko zapomina ból. Co lekarz to inna szkoła, ale wiem że oni żadnych problemów z siusiakiem teraz nie mają - oczywiście na pewno zależy to też od tego, w jakim stanie jest napletek przed zabiegiem bo nie zawsze można tak ciach i ściągnąć...

Iwonka, czyżbyśmy się już zaczynały starzeć czy coś :confused: Mi gin powiedział, żebym się na razie nie martwiła, ewentualnie jak będą problemy z zajściem w ciążę to będziemy badać hormony.

reklama
Hej dziewczyny a ja dopiero teraz zaglądam bo z rańca miałam złą wiadomośc. Spałam sobie jak mąż zadzwonił i mi mówi że miał wypadek- dobrze że siedziałam bo bym chyba upadła i mówi że jechał do pracy i jakiś facet co tirem jechał niezauważył go i zepchnął z drogi na pobocze ale na szczęście nic mu się nie stało tylko autko trzeba będzie trochę wyremontowac:tak:Ale mnie nastraszył z rana:-(
Ania no to dałaś nauczkę mężowi:tak:I zaglądaj na tamten wątek to sobie pogramy:-D
Pycha czas dvd kupic i będzie spokój i zajrzysz do nas częściej:-D
Vici u mnie teżpadało ale tu się zanosi na dłuższy deszcz:tak:

Do góry