reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAM DZIEWUSZKI
ILE MNIE TU NIE BYłO

ale to wszystko wina tego ze za nic w swiecie nie moglam sie dostac na bb poprostu mnie nie chciało zalogowac:wściekła/y:
a wiec w skrocie mały rosnie jak na drozdzach jest strasznie niegrzeczny,;-)potrafi nawet kopnac ,i strasznie krzyczy jak cos mu nie wychodzi

a i lezelismy w szpitalu bo maly miał zapalenie krtani:-(
po prostu koszmar jak w nocy zaczoł mi sie dusic:szok:

przeczytałam to co dałam rade a reszty wrzyciu nie nadrobie bo kiedy jak taka ładna pogoda i duzo na dworzu siedze a jak sie da to jade na działke i siedze nawet po 3 dni

reklama
No juz bilety kupilam:tak:Doslownie ostatnie sztuki:szok:na ten drozszy pociag bo tansze pociagi juz sa cale wykupione:szok: Jedziemy do Wladyslawowa w 14 osob bo jeszcze jedna doszla:tak::-)Kwatery tez juz zmowione i tez juz ostatnie miejsca,wszedzie sa rezerwacje juz po robione.Babka w kasie na dworcu powiedziala ze wszyscy w tym roku jada do Wladka wlasnie.Bo do Leby to bilety jeszcze sa dostepne i to duzo a do Wladka to rezerwacje juz sa i na dalsze tygodnie nawet.
Ewcia no smutno bedzie bez nas na BB ;-):-D:-) a stronke z pogodynka juz sobie zapisalam:tak:No wlasnie na blogu wpisy przez mms widzialam ze sa tylko szkoda ze na BB nie ma:-(;-)
Agatka witaj w klubie wesolych mam:-D:-D:-D
Cloe no wlsnie,suwaczek ciazowy prosze sobie zalozyc obysmy nie przegapily porodu :-D:-D:-D:-D;-)pierwsze usg cie czeka niedlugo i juz zobaczysz swoje malenstwo:tak::-)
Ania138 tez mysle ze kolo 15 to dobry czas,nie wiem jakie dzieci w jakim wieku bede ale niektore tak jak moja to jeszcze spia w dzien:-)
Pycha no wiemy wiemy ze do Wloch:tak:super bedziesz miala:-)

Brenda a czemu sie nie mozesz zalogowac,napisz do admina albo podaj mi swoje haslo i ja npisze,bo jakies zmiany robili i moze dlatego:)

juz mam nadzieje ze bedzie dobrze.....ale znow musiałam sie logowac:tak:

a tak z ta krtania to koszmar nikomu nie zycze tego przechodzic i jeszcze sama byłam mezus był na wyjezdzie:dry:

reklama
Dzień dobry!
U mnie chorób ciąg dalszy. Dziś byłam u lekarza bo tak mnie gardło boli, że przełykać nie mogę:szok: mam anginę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no zarąbiście :wściekła/y: Jeszcze ten upał mnie dobija :-(
Jędruś też się bidulek męczy :-( jeszcze wczoraj w nocy zaczął wymiotować. Jejku tak mi go szkoda :-(Teraz śpi moja kruszyna.

Agatko witaj u nas! Zaglądaj często i pisz co Ci na sercu zalega :tak:;-)

Ewcia ja zaczynam dietę od poniedziałku :tak:tylko jeszcze nie wiem od którego ;-):-D;-);-)

Cloe fajnie, że lekarka Cię przyjęła i że na Ciebie na krzyczała :tak: czekamy na suwaczek :tak:

Aniab prześlij mi trochę tej brzydkiej pogody. U mnie grzeje strasznie:wściekła/y:

Iwonka super, że wszystko udało Ci się załatwić na tip top :tak:

Trusia- Brenda witaj! No faktycznie dawno Cię u nas nie było! Zapalenie krtani!!!! Wspólczuję!

Novaczka jak po wczorajszej burzy u Was? Nie zalało Was? Słyszałam, że w Łodzi niezłe oberwanie chmury było.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry