reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Novaczka - trzymam kciuki, żeby nie było żadnych przykrych skutków ubocznych :tak: Pisz wszystko co sie dzieje, może to mnie uspokoi ;-)

No i moje najszczersze, choć spóźnione życzenia urodzinowe dla córci!!!

Iwonka - pisałaś w weekend, że niedługo planujesz się o kolejnego maluszka starać, powiedz kiedy ? ;-)

reklama
I jeszcze inne ciekawe pomysły.. choć nie z dzisiaj
Mnie się najbardziej podoba jak pokazuje tatusiowi jaka bielizne chiałaby zamiast pampersa.. ;-):-D

Ale super fotunie:yes:
Victor też wszystko mi z szafek wyciąga.
Oj spadam bo pewnie pranie mi się już skończyło i zaraz mężuś wraca:yes:

U NAS wiosna odeszla w sumie przez szum deszczu przebija sie jakies ptasi spiew ale rzadko dlaczego sie popsulo tak pieknie wczoraj grzało:dry:

dziewczyny piekne wklejacie fotki mam nadzieje ze nie gniewacie sie ze ja nie wklejam ale za to serdecznie was zapraszam na blogasek na ktorym mozecie obejzec fotki emi i poczytac co u nas nowego:tak:www.emi,fotobaby.pl mam link tez w podpisie wiec zagladajcie kiedy chcecie

Kasiula, ja też chciałabym założyć Martyni stronkę z fotkami, ale nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.:no: Doradzisz coś?:confused:

JASNE
na stronie smyki.pl
można założyc super blog dla dziecka nie jest to trudne dalsze upiekszanie moze stwarzac klopot ale kwestia przyzwyczajenia i obejscia sie z tym wszystkim

polecam wszystkim mamusiom ktore maja chwile czasu na uzupełnianie bloga poniwaz dla mnie jest to przede wszystkim stronka dla rodzinki w polsce ale i bardzo miła pamiątka na lata :tak:

Cześć Dziewczyny,
dawno nie zaglądałam do Was,ale juz wszystko nadrobiłam.
My byliśmy na szczepieniu MMR z kacperkiem we wtorek.Niby wszystko w porządku oprócz tego że Kacper ma wysypkę.Calusienka buzka w czerwonych pryszczach.Dokładnie tak wygląda gdy zje coś z mleka/serek lub masło/Tylko buzia,reszta Kacperka jest OK.Smaruję mu dziubek tymi maściami które mam na jego skazę.powoli przechodzi.
Jestem przerażona tym co się dzieje u nas w Brzegu z tą cholerną SEPSĄ.Już któreś dziecko z kolei jest chore,wczoraj był pogrzeb tej dziewczynki która umarła na sepsę-tragedia w ciągu trzech dni nie masz dziecka.A nasze władze nic sobie z tego nie robią.Owszem będą szczepić dzieci ale od 11 lat i nie wiadomo dokładnie kiedy.Sprowadzają szczepionkę.A te młodsze to co -można spisać na straty!!!!!????
Lekarka tłumaczyła mi,że tylko te starsze będą szczepione bo to nastolatki się obcałowują i palą jednego papierosa i takie tam dyrdymały.To dlaczego umarło kilkoro szesciolatków.Też paliły jednego papierosa?Q..a mać,szok.
Najgorsze,że nie wiem czy mogę teraz zaszczepić Kacperka.Ponoć nie-trzeba odczekać 6 tygodni.Jeden lekarz mówi ze nie a drugi że tak.Jestem w kropce.Jutro mój szwagier ma przywieżc szcepionki z Czech i nie wiem co mam robić.Chyba popadam w panikę i jak będę musiała czekać te 6 tygodni to oszaleję.Staramy się unikać kontaktu z ludzmi,na spacery chodziy tylko do parku,na kazdego kto do mnie podchodzi patrzę jak na potencjalnego nosiciela.Małemu mierzę temperaturę co godzinę.HORROR

Z tego wszystkiego nawet nie myślę o tym naszym wyjezdzie na Święta do Karpacza.Tak się cieszyłam na ten wyjazd,a teraz co...
Niech to wszystko szlaq trafi

Donatella Jak dobrze Cie rozumiem co przezywasz:-:)-:)-(Ja tez ta szczepionke sciagam z Czech:tak:Dzis mowili o podejrzeniu kolejnego przypadku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:W ilu panstwach np pneumokoki sa w szczepieniu obowiazkowym,tam nikt nie debatuje czy szczepic czy nie,dla nich to jest normalna decyzja.U nas jest to "nowosc" i sa rozne poglady i opinie jak z reszta na wszystko co nowe.

Novaczka Zdjecia super a Martynka wie co ladne:tak::-):-):-):-):-)

Mam nowy(uzywany) monitor.I fajowo sie teraz patrzy i taki duuzy:tak::-)
U nas dzis wiatrzysko,ale sloneczko caly dzionek swieci:cool2:Jutro ide do kolezanki co ma dwoje dzieci na plotki i winko:-p:-p:-p:-pPozniej po pracy Robert po nas przyjdzie:tak:

Leika Plany sa na czerwiec,lipiec aby na wiosne bylo rodzenstwo:happy:

Ciekawe ile moje dziecko dzis wytrzyma bo w dzien spala tylko pol godziny:szok:

reklama
Do góry