reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Niedawno pisałam wam, że Kuba coraz więcej chodzi. Muszę mojego synka pochwalić - zasuwa już na nóżkach jak szalony:tak::-):happy:. Czasem jeszcze pędzi na czworakach (jak mu się bardzo śpieszy, żeby coś zbroić), ale generalnie polubił chodzenie na nogach:cool2:.
A co do tych bucików, to właśnie jak dziecko zacznie chodzić, to powinno się pójść z nim do ortopedy, który oceni, czy potrzebne są buciki, czy lepiej będzie w skarpetach. podobno na twardych powierzchniach, typu panele, kafle, lepiej żeby dziecko chodziło w bucikach.
Chciałam dzisiaj się rozliczyć, bo Pity już leżą, ale coś mi się nie chce:baffled::eek::dry:.

reklama
Jeśli chodzi o papcie to Julcia również chodzi w skarpetkach antypoślizgowych choć wcześniej miała papcie, ale zaczęły jej uciekać stópki do środka. Lekarz skoślawienia się nie dopatrzył ale zalecił żeby jak najwięcej chodziła w skarpetkach , w butach tylko wtedy gdy jest taka potrzeba.

Pycha cieszę się że zdjęcia się podobają:-) Ja też co chwila je oglądam prawie z łezką w oku szczególnie jak popatrze jaka szaruga za oknem:baffled:

Zuzia brawa dla Kubusia:tak::-)
Pit mojego męża już czeka a mojego jeczcze mi nie przysłali choć miał być już pod koniec lutego:baffled: a tu zwrot nam się szykuje:baffled:

Kunda wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :tak::-)

Niby obserwuje nozki mojego dziecka i wydaje mi sie ze jest wszystko w porzadku:confused::tak:Mam znajomego ortopede moze i sie z nim skonsultuje:tak:
A u nas byla dzis ciezka noc:baffled:mała sie co chwile budzila i krecila.Jestem nie wyspana:wściekła/y:

Witajcie Kobitki;
Ja nie wiem jak to jest,że u mnie 2 stopnie a u Iwonki takie ciepełko ?!

Kacperek śpi ale jak tylko wstanie to robimy wycieczkę do Wrocławia w celu poszukiwania spacerówki:tak: :tak: :tak: .
U mnie też bajzel w chałupie ale jakoś nie mam melodii do porządków.
Wczoraj Kacperek miał pierwszy powazniejszy wypadek-stał na naszym łóżku i trzymał się swojego łóżeczka.Tak podskakiwał ze w pewnym momencie przekoziołkował i wpadł do swojego łózeczka.Wyglądało dosyć powaznie ,ale na szczęscie nic się nie stało.Skończyło sie na strachu i łzach.Najlepsze jest to ze ja byłam obok niego i tak go pilnowałam:zawstydzona/y: :wściekła/y: :wściekła/y: .Mam nauczkę.
U nas nocnik dale robi za mebel-Kacper jeśli już to wrzuca do niego zabawki.A ja wolałabym zeby wrzucił tam co innego....:-D :-D

Czy może orientujecie się czy w rozliczeniach PIT trzeba ująć to przeogromne becikowe.Muszę się za to zabrać ale na razie leży to odłogiem:sick: :sick: :sick:

Iwonka- te łączki to chyba nie twój widok z okna...he,he:-D :-D :-D
Dobrze ,że chociaż od Ciebie wieje wiosną.

Iwonka u mnie jest jakieś 10cm ale od rana słońce świeci to i pewnie zniknie.Ta wiosna ze zdięć to była u nas ale sobie poszła:-(

Kunda wszystkiego naj naj w dniu urodzin.Dużo zdrówka,szczęścia i słodyczy.

no to nam pogoda wystawiła fige na dzien wiosny zamiast grzac pieknym słonkiem
u nas słlonko w sumie widac ale wieje strasznie zimny wiatr:dry:

KUNDA Sto Lat:tak:

reklama
Niby obserwuje nozki mojego dziecka i wydaje mi sie ze jest wszystko w porzadku:confused::tak:Mam znajomego ortopede moze i sie z nim skonsultuje:tak:
a nie mieliście zaleconej kontroli jak Vanesska zacznie chodzic ????
bo ja tez nic u Mai nie wypatrzyłam, ale mieliśmy zalecona kontrole jak zacznie dobrze chodzić i wtedy sie okazało że trzeba takie buciki

Do góry