reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
www.lukasz.vegas.pl/egipt dziwne powinno się otwierać:dry:Muszę skonsultować to zmężem ale to dopiero wieczorem

Kunda gratulacje:-) Podwójne :tak::-):tak::-D Mam nadzieję że kiedy ja zacznę starania o nową fasolkę pójdzie mi to równie szybko:tak:

Donatella ja mieszkam w Kędzierzynie czyli po drugiej stronie Opola. W Opolu pracowałam przez dwa lata zanim urodziłam Julkę.

Cloe odjazdowe zdjęcia:tak: :tak: . Jeszcze raz napiszesz, że Ty gruba jesteś to..... nie odpowiadam za siebie;-) ;-) ;-)

Dobra dziewczynki uciekam. Ogarnę mieszkanko, muszę gdzieś złość wyładować, a odkurzacz będzie do tego najlepszy:-D :-D :-D

Ale mam tempo w pisaniu nie ma co ja tu sie tlumaczę dlaczego strona się nie otwiera a tu już inni obejrzeli:zawstydzona/y: Cieszę się że zdjęcia się podobają:-)

Iwonka już nieraz probowałam wklejać zdjęcia tą metodą i z jakigoś powodu mi nie wychodzi:wściekła/y:Jak tylko bedzie chwila wolnego poćwiczę no bo kedyś musi mi sie udać:dry:

Witam
Zaraz pooglądam zdięcia.Moje dziecie śpi i mam czasu trochę.Czy ja dobrze przeczytam w Polsce szczepionka na pneumokoki 1200pln kosztuje a oni co zdebilizowali całkiem.Jak tak to kogo stać na to.Makabra u nas kosztuje 75euro.

Cloe-ale zajefajne zdjęcia:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Ja też tak chcę buuuuuuuuuuuu:-( :-( :-( :-( :-( :-(

W Kędzierzynie to ja chodziłam do szkoły,a właściwie w Sławięcicach.Spędziłam tam całe 5 lat szkoły średniej.Ale to było bardzo dawno...:tak: :szok: :tak: .

Vici - jedna dawka szczepionki na pneumokoki kosztuje u nas ok. 250 zł. Do szóstego miesiąca szczepi się 4 dawkami (czwarta w drugim roku), od 7 m-ca do roku 3 dawki, a w drugim roku potrzebne są 2 dawki. Powyżej dwóch lat tylko jedna, więc wychodzi taniej;-). Ja będę szczepić Kubę, jak skończy rok.

reklama
No co Wy??????:szok: U mnie jedna dawka szczepionki kosztuje ok 200 zł
Mój Jędrek dostanie tylko 1 dawkę po drugim roku życia.
Qrczę nie mogę od Was odejść. Nie chce mi się sprzątać.

Do góry