reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha, strasznie Cie przepraszam. :zawstydzona/y: Źle podałam Ci nazwę, ale na uspawiedliwienie mam to, że jeszcze nim nie jeżdżę.
Firma to ZOOTY. Pewnie się naszukałaś.. :eek:
Zooty
Tu jest link do mojego wózka, ale oczywiscie rozejrzyj się i może znajdziesz coś innego, choć chyba inne są cięższe. To jest chyba nowa firma i oni się specjalizują w fotelikach (tak wynika z oferty strony), ale moze coś znajdziesz. Za swój zapłaciłam 140 zł w promocji.
Jeszcze na Allegro z tej samej rodziny: Spacerówka LEKKA - SORENTO LUX - EUROBABY 5,5 kg (175676526) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety, nie mają regulowanych podnóżków, ani rozkładanych plecków. :no:

A co do chorusków, to moja Martynia powoli wychodzi, ale nam udało się uniknąć.
Wszystkim życzę zdrówka- i dzieciaczkom i mamusiom i tatusiom też.
A tym, którzy dziś świętują- szmpańskiej zabawy.:-D My chyba za tydzień, bo Tysia 28.03 kończy rok..:-)
Pozdrawiam.

reklama
Witam i zaraz uciekam:-D
Nie chcę zapeszać ale minęło prawie Victorowi(u lekarza jeszcze nie byłam)dziś miał taki lekki katarek i to wodnisty.Ale za to ma śliwe na oku tatuś się o to postarał a ja prawie zawału dostałam.Teraz i ja dostałam kataru i jest do kitu bo nie lubię jak mi z nosa leci:no:

Cześc dziołchy ,jakos czasu dzis nie miałam pisać,odwiedziłam mame po tygodniu mojej nieobecnosci ,potem spacer ,strasznie sie nasmialismy ,bo jak mówimy komus cześć na ulicy to Emi tez mówi cześć:tak: :-D :-D :-D :-D

Zyczę zdówka wszystkim chorowitym ,szybko wracajcie do zdrowia ,bo wiosna chce nam zwiać:baffled: :-( :-(

wszystkim choruskom zyczymy zdrówka :-):-):-)

dziś sie przefarbowałam i jestem :happy::happy::happy: normalnie wygladam, do tego byłam u kosmetyczki zrobić brwi i rzesy i po południu idę znów na solar, przyszła wiosną, więc wzięłam sie za siebie

choc dziś jakos nie ma tej wiosny :no::wściekła/y::-(

Pycha
widze że ty tak jak ja na wiosne szalejesz ,na solarium chodze ,brwi pójdę we wtorek wyregulowac i włosy chcę podciąc i jakis balejaz zrobić ,wtedy będę heppy:tak: :-)

Witam i zaraz uciekam:-D
Nie chcę zapeszać ale minęło prawie Victorowi(u lekarza jeszcze nie byłam)dziś miał taki lekki katarek i to wodnisty.Ale za to ma śliwe na oku tatuś się o to postarał a ja prawie zawału dostałam.Teraz i ja dostałam kataru i jest do kitu bo nie lubię jak mi z nosa leci:no:

Co sie stało że Viktor ma sliwe ,:confused: :confused: Co zrobił ten niedobry tatuś:confused: :confused: :eek:

Pycha....Dzien Switego Patryka, tak on jest dopiero dzisiaj ale wtedy znalazlam ten obrazek i tak go wkleilam:zawstydzona/y: bo moj skarbek ma imieninki.;-)

Witam! Weszłam przeczytać co dziś napisałyście. A tu takie zaskoczenie;-) :tak: ;-)

No dziewczyny widzę, że zaczyna się szaleństwo wiosennych fryzur, opalania i takich tam:-D :-) :tak: No ale wiosna nam ucieka:wściekła/y: . Dziś u mnie było tak paskudnie, że aż z domu się nie chciało wychodzić.:no:

Miałam też iść do fryzjera we wtorek, ale chyba się wstrzymam i wybiorę się przed samymi świętami. Będę taka odświętna:-D :-D :-D

Rety dokładnie za dwa tyg. przylatuje mój mąż:tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) nie moge się już doczekać:tak:

No to tyle na dziś. Życzę dobrej nocy! Papa!

Ja też planuję przyciąć troszkę włoski i odświeżyć kolor :) Zrobię to pewnie w kwietniu, przed chrzcinami synka :)

sewa - 2 tyg zlecą jak z bicza trzasnął ;)

Dobrej nocki!

reklama
Hejka:rofl:No malo bylo na klikane ale to dobrze bo mniej czytania.:-DSalatka kebabowa smakowala i ziemniaczki tez a szczegolnie sosik do nich mniam:tak: Do fryzjera ide w sobote na balejaz :tak: zdjecia z wczoraj na ktorych jest Vanesska z moja tesciowa a pozniej jak dmuchamy swieczki :-D :tak: :-)

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

Do góry