Pycha, strasznie Cie przepraszam. Źle podałam Ci nazwę, ale na uspawiedliwienie mam to, że jeszcze nim nie jeżdżę.
Firma to ZOOTY. Pewnie się naszukałaś..
Zooty
Tu jest link do mojego wózka, ale oczywiscie rozejrzyj się i może znajdziesz coś innego, choć chyba inne są cięższe. To jest chyba nowa firma i oni się specjalizują w fotelikach (tak wynika z oferty strony), ale moze coś znajdziesz. Za swój zapłaciłam 140 zł w promocji.
Jeszcze na Allegro z tej samej rodziny: Spacerówka LEKKA - SORENTO LUX - EUROBABY 5,5 kg (175676526) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety, nie mają regulowanych podnóżków, ani rozkładanych plecków.
A co do chorusków, to moja Martynia powoli wychodzi, ale nam udało się uniknąć.
Wszystkim życzę zdrówka- i dzieciaczkom i mamusiom i tatusiom też.
A tym, którzy dziś świętują- szmpańskiej zabawy. My chyba za tydzień, bo Tysia 28.03 kończy rok..:-)
Pozdrawiam.
Firma to ZOOTY. Pewnie się naszukałaś..
Zooty
Tu jest link do mojego wózka, ale oczywiscie rozejrzyj się i może znajdziesz coś innego, choć chyba inne są cięższe. To jest chyba nowa firma i oni się specjalizują w fotelikach (tak wynika z oferty strony), ale moze coś znajdziesz. Za swój zapłaciłam 140 zł w promocji.
Jeszcze na Allegro z tej samej rodziny: Spacerówka LEKKA - SORENTO LUX - EUROBABY 5,5 kg (175676526) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety, nie mają regulowanych podnóżków, ani rozkładanych plecków.
A co do chorusków, to moja Martynia powoli wychodzi, ale nam udało się uniknąć.
Wszystkim życzę zdrówka- i dzieciaczkom i mamusiom i tatusiom też.
A tym, którzy dziś świętują- szmpańskiej zabawy. My chyba za tydzień, bo Tysia 28.03 kończy rok..:-)
Pozdrawiam.