reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja dzisiaj dostałam decyzje o becikowym  ;D że od 20 moge odebrać więc eskapada na zakupy gwarantowana. Niestety kawałek garderoby musze zakupic w rozmiaże XL bo po porodzie to mi się jeszcze tu i ówdzie zostało  ::)

reklama
Sylwia ale Twoja siostrunia do Ciebie podobna  :) Fajnie ..... A moim marzeniem jest mieć siostre, tylko , ze w przeciwieństwie do Was moje sie nigdy nie spełni  :( :( , a L-ke to mieć jeszcze będziecie jak brzdące zaczną chodzić  :p :p

Joaśka powiększyły, ale i wydłużyły  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ja to mam paskudne normalnie , az sie wstyd przyznac , ale wam to mogę tylko ciiiiiiiicho  ;) :D :D

Wiem ze z siostra jestesmy podobne . NAwet jak milam dlugie wlosy no nas mylili ;D ;D JEny dizeczyny ale wy chudzielce jestescie JA przed ciaza nosilam 40 a porywach do 42 a teraz 44 buuuuuuuuuu
JA sie zaparlam nic nowego nie kupie MUSE dojsc do siebie, tylko co sie stanie z biustem hmmmm
Maz trwierdzi ze moze zostac tylko brzusio moze bym mniejszy!

sylwia-lesiak pisze:
Joaska jak dlugo mas zamiar jeszcze cycolic?? ;D

do lipca...........

sylwia-lesiak pisze:
I jakie poczatki byly po wprowadzenie innego jedzonka kiedy to zrobilas i jak to wygladalo??

oj to dluga historia, po krotce powiem, ze na poczatku 6 miesiaca wprowadzilam Kubue soczek jabkowy, pozniej marchwiowo-jabklowy, potem przeciez jabkowy, marczewke, potem pierwsza zupka z bobowity, i tak kolejno powoli watzuwka, a pozniej krolik, indyk, inne owoce, zalezy co w danym miesiacu mozna wprowadzic......

reklama
Ja JAsiowi wczoraj po raz pierwszy dalam troszke zupy ( mimo ze skonczyl 6 miesiecy to od 5 dalam, tam na poczatek) Jak dlugo same wazywne dawac??I po jakim czasie wprowadzis np deserek??

Do góry