reklama
Zuzia masz fajnego kotka ,czy to jest z rasy birmańska(nie wiem czy dorze pisze ta nazwę)
Aga nareszcie widavć twojego synka ,inaczej go sobie wyobrażałam
raczej łysolka okraglutkiego ale nie wiem czemu,jest ślicznusi:-)
Leika POWODZENIAAAAAAAAAAA
Pycha choinkę masz super i duzo babek masz ,ładnie całosć wygląda:-) I zdrówka wam zycze ,żebyscie swieta zdrowe mieli
Aga nareszcie widavć twojego synka ,inaczej go sobie wyobrażałam
raczej łysolka okraglutkiego ale nie wiem czemu,jest ślicznusi:-)
Leika POWODZENIAAAAAAAAAAA
Pycha choinkę masz super i duzo babek masz ,ładnie całosć wygląda:-) I zdrówka wam zycze ,żebyscie swieta zdrowe mieli
Kupiłam jemiołe ,i Emi własnie kuleczki obrywa ,ale juz ją uswiadomiłam zeby tego nie robiła ,podobno sa trujące lepiej zeby sie nimi nie bawiła,zaraz zawiśnie jemioła na srodku pokoju i bedziemy sie całowac hi hi
byłam u mamy obejrzec jak karp w wannie sobie pływa ,:-) Emi była zachwycona
lece bo naczynia w zlewie czekaja
byłam u mamy obejrzec jak karp w wannie sobie pływa ,:-) Emi była zachwycona
lece bo naczynia w zlewie czekaja
Dzięki ;-) ale o kciuki jednak poproszę ;-)
Zuzia, piękny syberyjczyk! Ja uwielbiam kotki, sama mam niezłą gromadkę ;-)
aga29, piekne to zdjęcie małej po urodzeniu! Niesamowite
A my dziś nie pójdziemy na spacerek bo cały czas pada...
Zuzia, piękny syberyjczyk! Ja uwielbiam kotki, sama mam niezłą gromadkę ;-)
aga29, piekne to zdjęcie małej po urodzeniu! Niesamowite
A my dziś nie pójdziemy na spacerek bo cały czas pada...
Pycha
mama Mai i Marty
dziewczyny dzięki za życzenia zdrówka, bo napewno sie przydadza
choinka w rzeczywistosci wygląda lepiej jest kolorowsza niż na zdjęciu i co najwazniejsze to nie jest zwykły swierk tylko jodła, więc igiełki nie bedą oblatywały :-) w poprzednich latach mielismy zawsze wystrój srebrno-niebieski i musze przyzanć, ze ta kolorowa jest duzo lepsz i weselsza :-)
Leika trzymamy kciukasy za obrone :-) choc napewno będzie luzik :-)
zuzia kotek sliczny i jaka sobie skrytkę znalazł
aga masz przystojnego małego kawalera w domku :-)
noelia a ja zapomniałam o jemiole, dziś już nie dam rady, ale może jutro jak nie zapomne to pojadę kupic
a tak wogóle to pół godziny temu byłam na zakupach, jak dla mnie to horror, nienawidzę takich tłumów
a teraz gotuję rosołek na nasze choróbska :-)
choinka w rzeczywistosci wygląda lepiej jest kolorowsza niż na zdjęciu i co najwazniejsze to nie jest zwykły swierk tylko jodła, więc igiełki nie bedą oblatywały :-) w poprzednich latach mielismy zawsze wystrój srebrno-niebieski i musze przyzanć, ze ta kolorowa jest duzo lepsz i weselsza :-)
Leika trzymamy kciukasy za obrone :-) choc napewno będzie luzik :-)
zuzia kotek sliczny i jaka sobie skrytkę znalazł
aga masz przystojnego małego kawalera w domku :-)
noelia a ja zapomniałam o jemiole, dziś już nie dam rady, ale może jutro jak nie zapomne to pojadę kupic
a tak wogóle to pół godziny temu byłam na zakupach, jak dla mnie to horror, nienawidzę takich tłumów
a teraz gotuję rosołek na nasze choróbska :-)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
W imieniu kotki dziękuję;-).
Aga - Twój synuś na zdjęciach wygląda rewelacyjnie, szczególnie na tym, jak był malutki. Boże co za czupryna, super. Mój z tych łysawych.
Nie wiem jak Was, ale mnie rozzbraja widok takich maleństw i strasznie mi żal, że one tak szybko rosną.
To ja też pokażę mojego łobuziaka:
Aga - Twój synuś na zdjęciach wygląda rewelacyjnie, szczególnie na tym, jak był malutki. Boże co za czupryna, super. Mój z tych łysawych.
Nie wiem jak Was, ale mnie rozzbraja widok takich maleństw i strasznie mi żal, że one tak szybko rosną.
To ja też pokażę mojego łobuziaka:
reklama
aga29
Fanka BB :)
Pycha ja tez lubie takie roznokolorowe choinki,jak to moja sasiadka zawsze mowila wygladajace jak "wies spiewa i tanczy" ;-) ;-)
Zuzia twoj maluszek, taki milunki blondasek,a jak juz pieknie stoi!! :-)
Ja tez jak ogladam te wczesniejsze zdjecia Eryka, to az sie lezka w oku zakreci. Jak te dzieci szybko rosna!! Wlasnie jak ma sie dzieci, to wowczas sie zauwaza, jak sie samemu starzeje;-) ;-) ;-) :-)
Kurcze,a ja jemioly jeszcze nie kupilam, ale na pewno nabede, trzeba sie troche "powycalowywac" na caly rok
Zuzia twoj maluszek, taki milunki blondasek,a jak juz pieknie stoi!! :-)
Ja tez jak ogladam te wczesniejsze zdjecia Eryka, to az sie lezka w oku zakreci. Jak te dzieci szybko rosna!! Wlasnie jak ma sie dzieci, to wowczas sie zauwaza, jak sie samemu starzeje;-) ;-) ;-) :-)
Kurcze,a ja jemioly jeszcze nie kupilam, ale na pewno nabede, trzeba sie troche "powycalowywac" na caly rok
Podziel się: