reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heja :)

As zaglosowane. I zaproszenie na fb pozwolilam sobie wyslac. wiem ze sie cieszysz :D ha

My juz 2 noc w nowym domku :)
nkie moge do tej ciszy w nocy sie przyzwyczaic. i tej ciemnicy panującej. w nocy do kibelka trza po omacku lub telefonem sobie swiecić.

Jeszcze tyle sprzątania i rospakowywania przede mną ze jejciu. I ł musze dziś ZMUSIC!! zeby antene przymocował i ustawił tv bo chlopcy juz oblędu dostają.

Witam;-)
Przedszkolak odwieziony, czas na poranną kawkę.:tak:

Renata jejku jak ja Ci zazdroszczę! Też z chęcią do jakiegoś domku bym się przeniosła...

Pogoda zapowiada się ok, więc chyba dziś wybiorę się pomyć groby.:happy:

Hej!
Wpadam się dziś tylko zameldować. Oczywiście z kawką. T sobie smacznie śpi, a ja od 6tej na nogach :-p. Młody spać mi coś ostatnio nie daje.... Dziś latam po lekarzach i załatwiam to i owo. Umówiliśmy się też z babcią T, żeby w końcu ją odwiedzić, bo ostatnio jakoś nie ma kiedy :-(.
Miłego, spokojnego i pełnego optymizmy dnia, a chorowitką zdrówka życzę ;-):-)

Dzien dobry!!!
u nas ponuro...i ciemno za onem:sorry:
dizeci odstwione do szkoły,mąż w pracy

Filip dzis znów pr.klasowa...uczyliśmy sie fakt,poczekamy na efekty ile zapamiętał:laugh2:
fanta miłego goszczenia u babci!!
krolcia witaj!!ja tez zaraz kawule zaparze i posiedze troche;-)
renata ale fajnie z ta przeprowadzką...mam nadzieje ze szybko sie urządzisz i będziesz sie czuła jak w domku czyli spokojnie,bezpiecznie i swojo!!!
koralikowa witaj z rana!!!
as zagłosowane!!!
amaliee kurcze to moze jakos inaczej spróbujcie pokombinowac z ustawieniem!
a jak sie nie da i pod oknem trzeba bedzie postawic to wiesz...firany i zasłony i trolety sa teraz fajne w róznych długosciach wiec moze uda sie pogodzić:happy:

ja dzis nie wyspana...Kajulka koszmary miała płakała śniło jej sie ze umarła i w jakiejś wodzie była:szok::szok::-(...spałam z nia od 5 rano i wiecie...średnio to zadowalające:sorry:!!bidulka moja!

amaliee porządki najlepiej zacząć od...odpoczynku:-D:-D:-D
cos na pewno wykombinujesz w tym pokoiku i bedziesz zadowolona!!
ten lekarz...:confused2:dziwny!!
zdrowiejcie tam..bo widze ze was nie odpuszcza!

as miłego spacerku!!
ja mam w planie kupic inhalator bo ostatnio cos czesto katary nas nekają...ale to w nastepnym m-cu bo teraz to nie ma szans:sorry: no i do tego odkurzacz sie rozklapał:-(

Mały w końcu zasnął.:tak:
Amaliee a stół nie pokryje się z szerokością komina? Jakby wyglądało jakbyś stół dała tam gdzie komoda a komodę tam gdzie stół, tylko na ścianie a nie pod oknem, jakby we wnęce komina. Nie wejdzie Ci tak?

reklama
Do góry