reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dalam post pod postem i drugi skasowałam ;)A naleśniki to zawsze szybko, a u nas dzem i danio są zawsze w domu. Smacznie i tanio ;) i słooooodko :D
ja tez dałam i aguska mi wybaczyyyyyyyyyy:baffled::zawstydzona/y:
Nie kasujcie postów. Wystarczy je "Edytować" .Wszystkie linki do przepisów oraz przepisy proszę, umieszczajcie w naszym dziale kulinarnym . Łatwiej będzie je potem odnaleźć.

reklama
Justa spoko....

Jest 20 ciemno,wiec moge w dresach wyskoczyc do sklepu,,bo na rano nie mam kawy,hee
i moze pifffkoooo walne dzisiaj sobie.....strasznie pic zimnego mi sie kceeee...

Ostatnia edycja:
Amalie niezle,te terminy to masakra.
Ja mam radlerka,bo na niego mialam ochote.
2012-09-19 20.21.55.jpg
Aaaa zobaczcie jakie kapcioszki mi moj przywiozl.
2012-09-19 20.19.53.jpg

Ostatnia edycja:
amalieee ale to ma byc wasz termin,was dzien..wiec kazdy powinien sie do was dostosowac:))
nom shandy tez pyszny....
no ja pijam zawsze normalne piwo,LECHa....bo lubie bardzo,,ale dzisiaj cos nie mialam ochoty...

Co Wy z tymi terminami? Co i rusz słyszę, ze ludzie mają problemy. To nam chyba jakoś się fartnęło.

Koralikowa
! Buhahahaha No bamboszki pierwsza klasa!:-D

Dzieciaki jeszcze nie śpia..wrrrr, no nie doczeka się ten desperados...Od niedzieli zalega w lodówce...

krolcia jeszcze go masz:cool:u mnie juz by wyparował;-):laugh2:
a bamboszki super ciepłeee..na jesien zime w sam raz:)))
tylko zaraz z białych beda czarne.....

amaliee policz do 10.....

reklama
heja :)

Lena a w czym sie lepiej czujesz?? w kiecce czy w spodniach :)

kORALIKOWA SWIETNE KAPIUCHY :) MAM PODOBNE. JEDNE W DOMU TAKIE DLUZSZE DO PÓŁ ŁYDKI, A DRUGIE tu ze sobą. a jakie cieplusie są :)

F sie wczoraj wyszlalam w tym Kinder cos tam. nie chcial wracac. potem zaczął w smyku sie ze mną wyklucac ze ja coś mam mu kupic. no myslalam ze zdziele taki pyskaty sie zrobił. kara za odzywki na bajki byla, przepraszal, kajał sie, ale matka twarda. zasnął bez bajki. ciekawe czy dziś bedzie powtorka.

chyba mnnie poowoli coś rozklada. tak nos boli. ropy tyle ze o jej ;/ jak dmucham w chusteczke to czuje jak mi w oczach piecze ;/ nielubie tak sie czuc. a tu trzeba byc do piątku nastepnego. tz nie trzeba bo nikt mnie siłą nie trzyma, no ale skoro jestem to wypadałoby zostac.

Do góry