reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A gdzie Wy ta wiosne widzialyscie!:szok:
U nas wieje i pada snieg!:dry:

W świętokrzyskim chyba się zbliża :-poby bo mam już dość zimy.

Asienka ale ci zazdroszcze że Ksawik sypia jeszcze w dzień mojemu też czasem by sie przydało bo tak nie mam kiedy wszystkiego zrobić:sorry:

Mój też w dzień już od dawna nie śpi,
ale za to wieczorkiem od 19,najpóźniej 20 mam spokój.
Emil od zawsze był śpiochem.
Od 6 tygodnia przesypiał cale noce po 12 godzin,od 20 do 8 rano.
I mu tak zostało.Wczoraj usnął o 19.30,a wstał przed 9

Ostatnia edycja:
hejka dziewczyny dajcie mi tu tą wiosnę, bo u nas zamieć!!!
aaaaaaaaaa mi się zechciało gołąbków... no ale do wypłaty to pozostanie marzeniem

hehe to we wtorek za tydzień nie tylko ja jedna będę szczęśliwa :-) co prawda do chwili płacenia rachunków :dry:

hehe to we wtorek za tydzień nie tylko ja jedna będę szczęśliwa :-) co prawda do chwili płacenia rachunków :dry:

No to będziemy obie happy:-)
U mnie wypłata dwa razy w miesiącu,m.bierze 10,a ja ostatniego,
no i jakoś się przędzie.

A teraz moje panie,powiem do widzenia,
do usłyszenia,ale niestety obowiązki wzywają.
Idę szykować się do pracy.

Miłego dnia.

hejka kochane a was gdzie wywiało?
Fanta a co tam u was?co sie nie odzywasz?
Bartuś pół godziny temu prawie mi usnął ale jednak zabawa była ważniejsza:-D
bawiliśmy sie w wycinanki(oczywiście ja wycinałam) i strasznie mu sie to spodobało:tak:jednak póki co nożyczek nie dostanie:-D
jakiś taki ponury ten dzień już chce wieczór

hej;D
Po wczorajszym okuliscie tak jak myslalam, ma okulary:wściekła/y:ale dzis znalazlam oprawki za 39 zl i szkla za niecale 80;-)m miejscu takie oprawki byly za 99, szkla za 110 a zalozenie szkiel 29:dry:
Dziewczyny gdzie ta wiosna?u mnie bialo:confused:
As jak po wizycie?
Aguska Twoj ma 2 latka i nie spi a moj 7 mies i spi w ciagu dnia 2 razy po pol godz:dry:
A i musze sie Wam pochwilc mlay zaczyna raczkowac, a oto on;-)
Zobacz załącznik 439588

reklama
Do góry